Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

ΖΗΤΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Επικαιρότητα

spot_img

Δημοσιέυουμε την παρακάτω ανακοίνωση, όπως έφτασε στα χέρια μας. Το Συντονιστικό όργανο πολιτών της Ελληνικής Δημοκρατίας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΗΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΧΝΩΤΗΤΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!

ΚΑΤΑΡΧΑΣ, ΜΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΑΝ ΕΝΑ Η ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΙΔΙΩΝ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΕΡΔΟΣ ΤΡΙΤΩΝ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΑΠΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, Η ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΛΛΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΚΓΑΤΑΘΕΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΓΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΗΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΗΟ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΗΟΥ, ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΔΟΛΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΗΟΥ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ!!!

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΗΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΗΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΗΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΗΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΗΟΥ!!!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΓ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΗΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΗΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

- Advertisement -spot_img
Tο protiekdosi.gr διατηρεί και επιλέγει τα σχόλια που θα δημοσιεύσει.Ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ