Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πρώτο Ραδιόφωνο, ανέπνεε με δυσκολία ο Κώστας Πολυχρόνης

Επικαιρότητα

Στον αέρα του Πρώτου Ραδιοφώνου βγήκε ο εκδότης Κώστας Πολυχρόνης και η συζήτηση άρχισε να ανεβάζει την θερμοκρασία. To άρθρο του εκδότη με περιχαρείς τίτλους για την πενταετή διαγραφή χρεών των τελών κυκλοφορίας βρήκε αντίθετο τον Νάσο Ρόγκα και οι τόνοι ανέβηκαν.

Ο Κώστας Πολυχρόνης άρχισε να αναπνέει με δυσκολία καθώς ο Νάσος Ρόγκας άρχισε να τον ζορίζει σχετικά με τον νόμο που ψηφίστηκε για την πενταετή παραγραφή χρεών σχετικά με τα τέλη κυκλοφορίας.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, ξεκαθαρίζει ότι και στις υποθέσεις μη καταβολής τελών κυκλοφορίας, οι αξιώσεις της φορολογικής Αρχής δεν έχουν εικοσαετή, αλλά πενταετή παραγραφή.
Το περίφημο άρθρο
H υπόθεση που έφτασε ενώπιον του ΣτΕ αφορά αίτηση αναίρεσης του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, που είναι ο αρμόδιος φορέας διαχείρισης στερεών αποβλήτων της Αττικής, για επιβολή τελών κυκλοφορίας και προστίμων από το 1998.
Σύμφωνα με το ΣτΕ «η εικοσαετία δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι συνιστά εύλογη, συνάδουσα προς την αρχή της αναλογικότητας, διάρκεια του κατά κανόνα χρόνου παραγραφής φορολογικών αξιώσεων».
- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ