Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναστάτωση και μεγάλη ενόχληση σε υπ. Εθνικής Άμυνας και Μαξίμου από τηλεγράφημα-γκάφα του κρατικού ΑΠΕ

Επικαιρότητα

Στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, υπενθυμίζουμε ότι είναι κρατικό, άρα το πληρώνουμε όλοι (καμιά δεκαριά και πλέον εκατομμύρια το χρόνο λέγεται ότι μας στοιχίζει), φαίνεται ότι «τα έχουν φορτώσει όλα στον κόκορα»…

Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς ότι το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου, ημέρα της Εθνικής Εορτής, το ΑΠΕ μας ενημέρωνε ότι τουρκικό αεροσκάφος όχι μόνον παραβίασε τον εναέριο χώρο της χώρας μας, αλλά πέταξε και πάνω από Αλεξανδρούπολη και… Καβάλα!

Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, φαίνεται να τα έχασαν προς στιγμή με την είδηση που αναρτήθηκε και σε πολλά ειδησεογραφικά site και αρχίσαν να αναρωτιούνται πώς προέκυψε η πληροφορία αυτή.

Μάλιστα ο προβληματισμός και η ανησυχία έφτασε ακόμα και στο γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος είναι και βουλευτής Καβάλας και βρισκόταν στην πατρίδα του εκείνη την ώρα.

Η αναστάτωση στο επιτελείο πάντως σύντομα ξεπεράστηκε και έπεσε πολύ γέλιο από τα όσα γράφτηκαν.

Μόνον που δεν φαίνεται να το αντιμετώπισε με τον ίδιο τρόπο ούτε η ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, ούτε η ηγεσία του υπουργείου.

Τα παράπονα «και μάλιστα έντονα» λένε οι πληροφορίες, έγιναν στο επίπεδο του αρμοδίου υπουργού κ. Πέτσα, αλλά και σε στελέχη του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Βέβαια, το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων και στη διόρθωση δεν φαίνεται να τα πήγε καλά. Έστειλε διόρθωση σχεδόν μετά από… 24 ώρες, δηλαδή το μεσημέρι της Πέμπτης 26 του μηνός. Γράφοντας μάλιστα ότι έγινε εκ παραδρομής…

Μόνον που με τη διόρθωση… αποκαλύφθηκε και ο δράστης του τηλεγραφήματος που έστειλε το τουρκικό μαχητικό πάνω από την Καβάλα, πατρίδα του υπουργού Άμυνας…

Ο οποίος δεν φαίνεται ούτε να γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο θα είχε προκαλέσει πολύ μεγάλη αντίδραση από την ελληνική πλευρά, ότι θα είχαν γίνει διαβήματα, αλλά και πως θα είχε δοθεί μεγάλη έμφαση από την ελληνική κυβέρνηση. Όπως επίσης δεν γνώριζε ότι τα πολεμικά αεροσκάφη, ποτέ δεν επιχειρούν μόνα τους…

Βέβαια, στο ΑΠΕ δημιουργήθηκε αναστάτωση μετά τα παράπονα από το Μαξίμου και τα σχόλια συνάδελφων είναι πως κάποιοι αρχισυντάκτες, δεν μπορεί να γνωρίζουν τα θέματα… Μιας και είναι άλλο να είσαι αθλητικός συντάκτης που προωθήθηκε επι Σύριζα π.χ. σε θέση αρχισυντάκτη και άγνωστο πώς, επι διοικήσεως που τοποθετήθηκε από τη ΝΔ, να γίνεσαι… επικεφαλής πολιτικών, οικονομικών κλπ. ρεπορτάζ…!

Βέβαια, έχουν «μαζευτεί πολλά» για το ΑΠΕ τους τελευταίους μήνες και όπως λένε τόσο στο ισόγειο αλλά και στον πρώτο όροφο του Μ. Μαξίμου αλλά και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, μόλις περάσει η μπόρα του κορωνοιού, μάλλον θα προχωρήσουν σε αλλαγές στο «άρρωστο επιτελείο του ΑΠΕ».

www.enimerosi24.gr

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ