Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Αναστολή συμβάσεων σε δύο εκπομπές -πρώτης γραμμής- του ΣΚΑΪ

Επικαιρότητα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, σήμερα ενημερώθηκαν για την επιδότηση των 800 ευρώ οι άνθρωποι που εργάζονται για τις συγκεκριμένες εκπομπές, όχι όμως και οι παρουσιαστές.

Ο λόγος για την εκπομπή Καλό μεσημεράκι που παρουσιάζει ο Νίκος Μουτσινάς και τη μεσημεριανή εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα του Γιώργου Λιάγκα.

Ψάχνοντας το θέμα, μάθαμε ότι οι δύο παρουσιαστές έχουν ως ενημέρωση από το κανάλι ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν υπάρξει στο άμεσο μέλλον δραματική εξάπλωση του ιού, κάτι που απευχόμαστε όλοι, οι δύο εκπομπές προγραμματίζεται να επανέλθουν στους δέκτες μας στις 21 Απριλίου, δηλαδή την Τρίτη του Πάσχα.

Όμως οι ίδιοι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πιστεύουν ότι είναι εφικτό να γίνει κάτι τέτοιο έτσι και αλλιώς.

Για την ακρίβεια πιστεύουν ότι το πιθανότερο είναι να επιστρέψουν στους τηλεοπτικούς δέκτες με τις ομάδες τους και πάντα με την προϋπόθεση ότι τα πράγματα στην Ελλάδα θα βαίνουν καλώς, τη Δευτέρα 27 Απριλίου.

Πάντως, όπως μαθαίνουμε, η αναστολή συμβάσεων προκειμένου οι εργαζόμενοι στις δύο εκπομπές να πάρουν το ποσό των 800 ευρώ στα χέρια τους, θα ισχύσει από 21 Μαρτίου μέχρι και 30 Απριλίου, δηλαδή για ενάμιση μήνα, όπως ορίζουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία. Κάτι, απολύτως φυσιολογικό γιατί ας μην ξεχνάμε πως και οι δύο εκπομπές έχουν να βγουν στον αέρα από τις 15 Μαρτίου.

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ