Τετάρτη, Απρίλιος 21, 2021

Αυτονόητη η δέσμευση της «Εφ.Συν.»

Επικαιρότητα

spot_img

Η ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή της, ανάμεσα σε άλλα, εκφράζει φόβους ως προς την «Εφ.Συν.» για τη «διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας», αλλά παραβιάζει ανοιχτές πόρτες. Για τον απλό λόγο ότι η «Εφ.Συν.» έχει ήδη από προχθές ανακοινώσει δημόσια ότι η αναστολή ορισμένων συμβάσεων εργασίας -πλην εκείνων που κρίθηκαν απαραίτητες για να συνεχιστεί η κανονική έκδοση- αφορά συγκεκριμένο διάστημα και σχετίζεται φυσικά με την πτώση των πωλήσεων όλων των εντύπων λόγω των αυστηρών μέτρων.

Η εφημερίδα μας διασφαλίζει όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων σε αυτήν από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας της και δεν χρειάζεται συστάσεις και προτροπές.

Καλοδεχούμενη, σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, η οποία ελπίζουμε να ενδιαφερθεί για όλα τα ΜΜΕ που λόγω των έκτακτων συνθηκών αναγκάζονται να πάρουν παρόμοια μέτρα.

Ηδη περισσότερες από 250.000 επιχειρήσεις (προς το παρόν, γιατί θα προστεθούν και άλλες) που πλήττονται από τον κορονοϊό κάνουν χρήση των ευεργετικών ρυθμίσεων της γνωστής ΠΝΠ για τα 800 ευρώ στους εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναστολή σύμβασης.

Η ΕΣΗΕΑ βέβαια έβγαλε την ανακοίνωσή της με μοναδική αναφορά στην «Εφ.Συν.», δηλαδή την εφημερίδα που εκδίδουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοί της. «Περιμένουμε από το συνεταιριστικό έντυπο της “Εφημερίδας των Συντακτών”, το οποίο ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε προσωρινή αναστολή μεγάλου αριθμού συμβάσεων με την εφημερίδα να κυκλοφορεί, ότι θα διασφαλίσει όλες τις θέσεις εργασίας και θα καλύψει το σύνολο της μισθοδοσίας για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα», τονίζει η ανακοίνωση.

Εμείς έχουμε ήδη δεσμευτεί απέναντι σε εμάς τους ίδιους και στους αναγνώστες μας και ευχαρίστως επαναλαμβάνουμε κατηγορηματικά: η «Εφ.Συν.» διασφαλίζει όλες τις θέσεις εργασίας και δεν τροποποιεί καμία σύμβαση εργαζόμενου. Η εφημερίδα μας επιμένει στην ανεξάρτητη πορεία της, παρά τις δυσκολίες. Ολοι εδώ είμαστε τώρα, όλοι εδώ θα είμαστε και μετά. Με υπογραφή και σφραγίδα.

Η «Εφ.Συν.»

- Advertisement -spot_img
Tο protiekdosi.gr διατηρεί και επιλέγει τα σχόλια που θα δημοσιεύσει.Ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ