Πέμπτη, Απρίλιος 15, 2021

Γιάννης Κρητικός:Ένα ακόμα επεισόδιο από τη σειρά “Οι άσσοι της κωλοτούμπας”

Επικαιρότητα

spot_img
Γλυνός και Κανταρτζής κατέβηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα είναι εναντίον των Hot Spot!
Ένα ακόμα επεισόδιο από τη σειρά “Οι άσσοι της κωλοτούμπας”
————————
Αίτημα προς την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου να εισαχθεί προς συζήτηση το θέμα των Hot Spot της Κω και της Λέρου, προκειμένου να αποκαλυφθεί και να καταδικαστεί η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός της παράταξης του Μανώλη Γλυνού, κατέθεσε ο Γιάννης Κρητικός, Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Δωδεκανήσου.
Ο κ. Κρητικός ζητά, μαζί με το αίτημα του Μανώλη Γλυνού, επικεφαλής της παράταξης ‘Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου’, να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα των Hot Spot της Κω και της Λέρου, να γίνει αποδεκτό και το δικό του αίτημα να εισαχθεί για συζήτηση στην ίδια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου «η επίσημη καταδίκη των πρακτικών που υπονομεύουν το κύρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, μέσω της χρήσης του ως πεδίου άσκησης υποκρισίας και φαρισαϊσμού».
Όπως σημειώνει στο αίτημά του ο κ. Κρητικός, «ο κ. Γλυνός και οι συνεργάτες του κατέβηκαν στις εκλογές με το χρίσμα του πολιτικού χώρου, και Κυβέρνησης ταυτόχρονα, που άνοιξε τα σύνορα της χώρας και έστησε σε μια νύχτα και με τη χρήση βίας τα Hot Spot στα νησιά μας παρά την αντίθετη άποψη των τοπικών κοινωνιών. Μάλιστα, εκλεγμένος Σύμβουλός του κ. Γλυνού, πρότεινε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κω δικό του οικόπεδο για τη στέγαση του Hot Spot του νησιού!».
Σήμερα που οι μεταναστευτικές ροές προς τα νησιά μας έχουν σχεδόν μηδενισθεί και η αποσυμφόρηση των νησιών έχει γίνει πράξη, ο Αντιπεριφερειάρχης ζητά την προστασία του κύρους του Περιφερειακού Συμβουλίου, για να μην μετατραπεί «σε κολυμπήθρα στην οποία θα ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους οι ίδιοι που εκπροσωπούν τους υπεύθυνους της βλάβης που υπέστησαν τα νησιά μας».
Επισυνάπτεται το αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη:
Κως, 20 Νοεμβρίου 2020
ΠΡΟΣ: Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΝΑΙ
ΚΟΙΝ: – Γραφείο Περιφερειάρχη
– Μέλη Περιφερειακού Συμβουλίου
κ. Πρόεδρε,
Μαζί με το αίτημα του κ. Γλυνού, επικεφαλής της παράταξης ‘Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου’, με το οποίο ζητάει να συζητήσουμε στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το θέμα των Hot Spot της Κω και της Λέρου, παρακαλώ να κάνετε αποδεκτό και το δικό μας αίτημα να εισαχθεί για συζήτηση στην ίδια συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η επίσημη καταδίκη των πρακτικών που υπονομεύουν το κύρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, μέσω της χρήσης του ως πεδίου άσκησης υποκρισίας και φαρισαϊσμού.
Ο κ. Γλυνός και οι συνεργάτες του κατέβηκαν στις εκλογές με το χρίσμα του πολιτικού χώρου, και Κυβέρνησης ταυτόχρονα, που άνοιξε τα σύνορα της χώρας και έστησε σε μια νύχτα και με τη χρήση βίας τα Hot Spot στα νησιά μας παρά την αντίθετη άποψη των τοπικών κοινωνιών. Μάλιστα, εκλεγμένος Σύμβουλός του κ. Γλυνού, πρότεινε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κω δικό του οικόπεδο για τη στέγαση του Hot Spot του νησιού!
Σήμερα που οι μεταναστευτικές ροές προς τα νησιά μας έχουν σχεδόν μηδενισθεί,
Σήμερα, που τα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας επιτέλους φυλάσσονται και οι υπηρεσίες Ασύλου επιτέλους οργανώνονται με τρόπο που να αρμόζει σε μια δυτική δημοκρατική χώρα,
Σήμερα, που η αποσυμφόρηση των νησιών μας έχει γίνει πράξη και έχει απομείνει σε αυτά το ένα πέμπτο των προσφύγων και μεταναστών που είχαν όταν κυβερνούσε ο πολιτικός χώρος που εμπνεύστηκε, αποφάσισε και κατασκεύασε τα Hot Spot στα νησιά μας, που είναι ο ίδιος πολιτικός χώρος το χρίσμα του οποίου έφερε στις εκλογές η παράταξη του κ. Γλυνού και τον οποίο εκπροσωπεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο,
Σας ζητήθηκε να μετατρέψετε το Περιφερειακό Συμβούλιο σε κολυμπήθρα στην οποία θα ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους οι ίδιοι που εκπροσωπούν τους υπεύθυνους της βλάβης που υπέστησαν τα νησιά μας.
Γνωρίζοντας, κ. Πρόεδρε, την σοβαρότητα με την οποία έχετε χειριστεί πολλά και λεπτά ζητήματα, την πίστη σας στην αλήθεια, στην πολυφωνία και στη δημοκρατία, παρακαλώ να κάνετε δεκτό και το δικό μας αίτημα και να προστατέψετε με τον τρόπο αυτό το κύρος του Περιφερειακού μας Συμβουλίου, όπως λαμπρά έχετε πράξει μέχρι σήμερα.
Γιάννης Κρητικός
Αντιπεριφερειάρχης
Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόληση
- Advertisement -spot_img
Tο protiekdosi.gr διατηρεί και επιλέγει τα σχόλια που θα δημοσιεύσει.Ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ