Τρίτη, Μάι 11, 2021

Γκάφα Κικίλια: Όρισε στα Συμβούλια Κρίσης τους διοικητές του ΣΥΡΙΖΑ!

Επικαιρότητα

spot_img

Σχόλια έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργού Υγείας να ορίσει στα Συμβούλια Κρίσεων και Επιλογής Ιατρών ΕΣΥ αρμοδιότητας της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας της χώρας όχι τους διοικητές, τους οποίους διόρισε ο ίδιος στο τέλος του προηγούμενου ή στις αρχές του τρέχοντος χρόνου, αλλά τους διοικητές της απελθούσας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση της 30ης Ιουνίου που αναρτήθηκε στην Διαύγεια (1η Ιουλίου) και η οποία τροποποιεί προηγούμενη απόφαση, στα εν λόγω συμβούλια ορίζονται ως πρόεδροι εξαιτίας της ιδιότητας ως «διοικητές» οι εξής  πρώην διοικητές: 

ΒΑΡΕΛΑΣ ΒΑΪΟΣ, Διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας, 

ΒΑΛΛΑ ΕΥΜΟΡΦΙΑ, Διοικήτρια του Γ.Ν. Λιβαδειάς

ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, Διοικήτρια του Γ.Ν. Άμφισσας

ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Διοικητής του Γ.Ν. Καρπενησίου,

Άξιο λόγου είναι ότι στο Συμβούλιο Κρίσεων της 5ης ΥΠΕ έχει συμπεριληφθεί και ο πρώην διοικητής ΓΝ Λαμίας Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης, ενώ πλέον διατελεί διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κύμης.

Σημειώνεται στην απόφαση αναφέρονται δυο ως διοικητές του Γ.Ν. Βόλου, ο τέως διοικητής  Ματθαίος Δραμητινός στις περισσότερες επιτροπές και ο νυν διοικητής Ιωάννης Ντόκος στην Επιτροπή Επειγόντων Περιστατικών.  Επίσης στην επιτροπή Γενικής Χειρουργικής και σε άλλες διορίζεται ως αναπληρωματικός του κ. Δραματινού ο πρώην υποδιοικητής του Νοσοκομείου, Χαρίλαος Αποστολίδης.

Ως εκ τούτου γεννώνται τα ερωτήματα, ο υπουργός έλεγξε το έγγραφο που υπέγραψε; Τι θα γίνει τελικά με το Συμβούλιο Κρίσεων της 5ης ΥΠΕ;

- Advertisement -spot_img
Tο protiekdosi.gr διατηρεί και επιλέγει τα σχόλια που θα δημοσιεύσει.Ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ