Πέμπτη, Μάι 6, 2021

Δάνειο 3 εκ. ευρώ ζητά να λάβει η ΔΕΥΑΡ από τον Δήμο Ρόδου και ανακοινώνει διαγωνισμό 50.000 ευρώ

Επικαιρότητα

spot_img

Ο Βασίλης Μανέτας Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ είχε ανακοινώσει ότι τα έσοδα είναι πλέον ελάχιστα και αυτό διότι όλες σχεδόν οι επιχειρήσεις είναι κλειστές, δηλ δεν χαλάνε οι επιχειρηματίες νερό με αποτέλεσμα να ζητάει άτοκο δανείο από τον Δήμο Ρόδου.

Ζητάει λοιπόν άτοκο δάνειο ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός της διακήρυξης διαγωνισμού για τη φύλαξη του κτιρίου με κονδύλι περίπου 50.000 ευρώ!

Αναλυτικά η προκήρυξη του διαγωνισμού που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ:

Η ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΦΥΛΑΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΕΥΑΡ»

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Δήμου Ρόδου κ. Μανέττας Βασίλειος, διακηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την «ΦΥΛΑΞΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΔΕΥΑΡ» προϋπολογισμού 49.298,44€ συμπεριλαμβανομένου δικαιώματος (χωρίς ΦΠΑ), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής ΑΝΆ ΜΗΝΑ χωρίς ΦΠΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.

Οι φάκελοι των προσφορών θα κατατεθούν στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΥΑΡ (2ο χλμ. Ε.Ο Ρόδου- Λίνδου, τηλ. 22410-45300) ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού την 14η Ιουλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα από 10π.μ μέχρι 10.30π.μ. Επίσης, οι προσφορές δύναται να σταλούν ταχυδρομικά ή με άλλο τρόπο, και να κατατεθούν στο Πρωτόκολλο της Επιχείρησης, το αργότερο μέχρι την ημέρα διενέργειας του διαγωνισμού και έως την ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών από την επιτροπή διαγωνισμού, δηλαδή έως την 14ηΙουλίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 10 π.μ.

Για πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα. Τ. Ζούρδη, (Αυτοτελής Υπηρεσία Γενικής Δ/νσης τηλ.: 22410 45349) ή στην κα. Δ. Λαουδίκου (Υπηρεσία Έργων, Mελετών και Υπηρεσιών τηλ 22410 45355) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και email: aftotelis@deyar.gr και plan.mel@deyar.gr ). Η παρούσα περίληψη αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, στον ιστότοπο http://et.diavgeia.gov.gr/ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ), όπως προβλέπεται στην περίπτωση 16 της παραγράφου 4 του άρθρου 2 του Ν. 3861/2010.

- Advertisement -spot_img
Tο protiekdosi.gr διατηρεί και επιλέγει τα σχόλια που θα δημοσιεύσει.Ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ