Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Δεν μπήκαν σε αναστολή οι παίχτες της Παέ Ρόδου. ΌΛοι μαζί σαν μία γροθιά

Επικαιρότητα

Προς τιμή του προέδρου της Ρόδου Τώνι Μαρτίνι  κανένας παίχτης δεν μπήκε σε αναστολή. Την πληροφορία επιβεβαίωσε και στο ραδιόφωνο του sky rodos και ο ίδιος.

Χθές η Ρόδος έπαιξε μπάλα στο Internet σε μια τηλεδιάσκεψη γεμάτη από καλή διάθεση και χαρούμενα πρόσωπα. Οι ποδοσφαιριστές , ο προπονητής και οι βοηθοί του, προπονητές των Ακαδημιών της ομάδας μας, μαζί με την διοίκηση έδωσαν το παρόν με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία: Ολοι ευχήθηκαν η ταλαιπωρία να τελειώσει γρήγορα, τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν όσο γρηγορότερα και η ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της γι άλλη μια χρονιά. Στην τηλεδιάσκεψη αντηλλάγησαν απόψεις, έγινε αναφορά στις κανονικές πληρωμές που θα γίνουν στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας και ο προπονητής επισήμανε πως θα πρέπει όλοι να ακολουθούν τα προγράμματα στις ατομικές προπονήσεις.

Να σημειωθεί πως στην τηλεδιάσκεψη ήταν παρών και ο Razak Abubakari που συστήθηκε σε όλους τους συμπαίκτες του ενώ σε …άψογα Ελληνικά χαιρέτησε όλους και ο Martin Liechti που βρίσκεται στην Ελβετία.

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ