Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Είναι έτοιμοι οι κυβερνώντες να αντιμετωπίσουν την οργή του λαού;

Επικαιρότητα

spot_img

Γράφει ο Κώστας Πολυχρόνης:

Με αρκετές δυσκολίες, μηδενικό τουρισμό, πενιχρά έσοδα, μείωση των ελευθερίων του ανθρώπου και με αρκετό κυνηγητό προς τους πολίτες, το καλοκαιράκι οδεύει πλέον προς τον θάνατό του. Το ίδιο όμως και κυβέρνηση; Οι Έλληνες, για τους οποίους το κράτος φροντίζει να τους σώσει από έναν ιό, με αποδεδειγμένη θνησιμότητα της τάξεως του 0.0002% σύμφωνα με τα διεθνή Πανεπιστήμια, έχουν αρχίσει και οδηγούνται στην εξαθλίωση και αυτό, έχει αντίκτυπο στην κυβέρνηση.

Από τη μια ”σώζει” τους Έλληνες από τον ιό, αλλά από την άλλη τους οδηγεί σε βέβαιο θάνατο από την πεινά, την εξαθλίωση, την κατάθλιψη και την αγωνία για το αύριο! Σα να μην έφταναν 10 χρόνια σκληρής λιτότητας που επέβαλε η Γερμάνια στην Ελλάδα, μέσω των κατοχικών κυβερνήσεων μας, (για να σώσει το τραπεζικό της σύστημα), ήρθε καπάκι η νέα τάξη πράγματων να… βάλει τα πράματα σε τάξη, με όχημα έναν συνηθισμένο κλασικό ιό γρίπης, όπως αναφέρουν έγκριτα Πανεπιστήμια.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 μας αποκάλυψαν για πρώτη φορά το μοχθηρό σχέδιο κατά της ανθρωπότητας. Ιδού η… μάσκα σου!

Και μια κλασική γρίπη γιγαντώθηκε ως μπαμπούλας στα μάτια μας, προς χάριν της υποταγής του ανθρώπου στα κελεύσματα της νέας τάξης πράγματων και του Αντίχριστου, που έρχεται να πάρει τις… ψυχές μας! Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εκτελώντας κατά γράμμα τας εντολάς των μεγάλων σκοτεινών δυνάμεων που κυριαρχούν στον πλανήτη, οδηγεί τους Έλληνες στην υποταγή, την καταπίεση, την εξαθλίωση μα… πάνω απ’ όλα, στον εξευτελισμό της προσωπικότητας του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά.

Και αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί Fake News, κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης! Την ώρα που εσείς τον… παίρνετε τον παχουλό μισθό σας, η πλειοψηφία των Ελλήνων υποφέρει και γονατίζει καθημερινά. Αντιθέτως εσείς, με την άνεση της Υπουργικής καρέκλας και του παχουλού μισθού σας, μπορείτε εύκολα να επιδειχθείτε σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών, κατά όσων δεν ευθυγραμμίζονται με την προπαγάνδα σας.

Ο μπαμπούλας του ιού γιγαντώνεται και ξεπροβάλει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, τρομοκρατώντας παιδιά και μεγάλους!

Αλήθεια κύριε Υπουργέ, ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί ένα άρθρο FAKE NEWS; Παρακάτω κ. Υπουργέ θα παραθέσουμε αδιάψευστα στοιχεία, με αποδείξεις και ονόματα, που σίγουρα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψευδή, καθώς τα πρόσωπα που θα δούμε παρακάτω, τα έχουν πει δημόσια μέσω των τηλεοράσεων!

Πρώτος και καλύτερος ο τρομολαγλυκούλης κ. Τσιόδρας, ο οποίος έχει και το θράσος να επιστρέψει και πάλι στις οθόνες μας, μετά από τις ατελείωτες κωλοτούμπες του πρόσφατου παρελθόντος! Ακολουθεί ο καλός και πιστός μαθητής ο κ. Σύψας, ο οποίος και αυτός έχει κάνει άπειρες κωλοτούμπες. Ειδικά, από τότε που η Ελλάδα απέκτησε το εργοστάσιο μασκών, φιλικού  προσώπου του κυβερνόντος κόμματος!

Οι χορευτές με τα πράσινα μάτια υποδουλώνουν τον επερχόμενο ιό. Ο ιός εισβάλει στο γήπεδο την ώρα του χορευτικού και αρχίζει να τρομάζει τους πάντες. Το πράσινο είναι το χρώμα της βιολογικής απειλής, διεθνώς αναγνωρισμένο!

Δεν θα δούμε σε αυτό το άρθρο τις ατελείωτες δηλώσεις τους, ας δούμε καλύτερα πρώτα το σήμερα. Εξάλλου τα στοιχεία για τις κωλοτούμπες του χθες τα έχουμε. Ατελείωτα βίντεο υπάρχουν στην φαρέτρα μας να παρουσιάσουμε! Ας πάμε παρακάτω λοιπόν, γιατί πλέον σήμερα έχει αρχίσει και αναπτύσσετε μίσος, οργή και αγανάκτηση σε όλο και περισσότερους Έλληνες. Τα μηνύματα έρχονται από παντού και δείχνουν πως τα σύννεφα πάνω από το κεφάλι της κυβέρνησης και του αφορισμένου Πρωθυπουργού, έχουν αρχίσει και πυκνώνουν προμηνύοντας το ξέσπασμα μια εντονότατης καταιγίδας!

Τόσο έντονης, που θα προκαλέσει μεγαλύτερη πλημμύρα και από αυτή της Εύβοιας! Και αυτή τη φορά η πλημμύρα αυτή θα παρασύρει την κυβέρνηση και όχι… σπίτια! Αρκετός κόσμος έχει αρχίσει και αντιδρά πλέον στα καταπιεστικά μέτρα που λαμβάνει καθημερινά η χουντική κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η έκπληξη ήταν μεγάλη για την κυβέρνηση, αλλά και τους καλοπληρωμένους Δημοσιογράφους, από το πλήθος μελών που έχουν κατακλύσει ομάδες στο Facebook, που αντιδρούν στα όποια μέτρα.

Οι διακοσμημένες με φωτάκια ομπρέλες πέφτουν από τον ουρανό, σε σχήμα που θυμίζουν των Κορωναίο! Ο ιός εξαπλώνεται!

Ο πανικός που τους κυρίευσε μύρισε στον αέρα. Ακόμη και ένας λύκος μπορεί να μυρίσει το φόβο που τους κυρίευσε, καθώς δεν είχαν φανταστεί το μέγεθος του κόσμου που έχει αρχίσει πλέον και αντιδρά! Αργήσαν να αντιληφθούν ότι το κλίμα έχει αρχίσει και αλλάζει και… πλέον τα πράματα λειτουργούν αντίστροφα για αυτούς!

Πάνω από 30.000 μέλη έχουν αποκτήσει αυτές οι ομάδες, προκαλώντας τρόμο και φόβο ξαφνικά στην κυβέρνηση, η οποία δείχνει να έχει χάσει πλέον τα αυγά και τα Πασχάλια. Δεν εξηγείται αλλιώς η κάκιστη εμφάνιση της Υπουργού Παιδείας, η οποία αντί να διαλευκάνει το τοπίο για τα σχολεία τα έκανε τελικά μπάχαλο, αφού βγήκε να παραδεχτεί δημόσια ότι ακόμη σκεφτόμαστε εάν και το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία.

Στόχος για ακόμη μια φορά τα… παιδιά, τα οποία θα θυσιαστούν για το πέρασμα στη νέα εποχή! Η μάσκα εξακολουθεί να φένεται!

Όσο για τη χρήση μάσκας. Να και κάτι που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί FAKE NEWS κ. Υπουργέ της Δικαιοσύνης, αφού ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αναφέρει ότι η χρήση μάσκας, πρέπει να γίνεται από την ηλικία των 12 ετών και πάνω! Μήπως θα το βγάλετε FAKE NEWS; Δύσκολο αφού και να θέλετε δεν μπορείτε να τον διαψεύσετε!

Η Εμμονή της κυβερνήσεως να φορέσει φίμωτρο στα νήπια, όπως λέγετε κανονικά στην Ελληνική Γλώσσα, μόνο σκοτεινούς σκοπούς εξυπηρετεί! Τι ξέρει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και δεν οδηγεί στη χρήση του φίμωτρου σε νήπια; Τι μας κρύβετε κύριοι της κυβερνήσεως? Γιατί εάν ανατρέξουμε σε δηλώσεις άλλων γιατρών, θα δούμε ότι υπάρχουν πολλές αμφιβολίες για το εάν κάνει καλό ή… κακό η χρήση του φίμωτρου!

Το χορευτικό σόου τελειώνει και τα φώτα σβήνουν! Το πλάνο στέκεται εδώ, σε ένα… παιδικό χαμόγελο που σχηματίζεται! Τα παιδιά και πάλι στο στόχαστρο!

Δόξα το Θεώ, υπάρχει πληθώρα δηλώσεων, τόσο του τρομολαγλυκούλη Κ. Τσιόδρα, όσο και του κ. Σύψα, αλλά και από άλλους αθέατους γιατρούς. Βλέπετε, δεν είναι μόνο οι γιατροί που συμμετέχουν σε αυτή την καλοστημένη παράσταση, ήδη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, οπού και μας παρουσίασε η νέα τάξη πράγματων τα μελλούμενα, είναι και αυτοί οι γιατροί που τιμούν και σέβονται τον όρκο τους στον Ιπποκράτη.

Σε άλλο άρθρο θα αναφερθούμε αναλυτικά και διεξοδικά σε αυτούς τους γιατρούς και τις δηλώσεις του, αλλά κυρίως σε δηλώσεις των κυρίων Τσιόδρα και Σύψα, για να δούμε μετά ποια είναι τα FAKE NEWS ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ. Εάν τα δημιουργείτε μόνοι σας, δεν φταίμε εμείς. Έτσι και αλλιώς ακόμη και η επιστήμη αναγνωρίζει τον… κατά φαντασία ασθενή. Ίσως η παρούσα κυβέρνηση να πάσχει από αυτό το σύνδρομο, την ώρα που έχει υποταχθεί πλήρως στα κελεύσματα των ανθρώπων που υπηρετούν τη νέα τάξη πραγμάτων.

Όμως το καλοκαίρι οδεύει προς το θάνατο του και… μάλλον φεύγοντας, ίσως καταφέρει να πάρει μαζί του την παρούσα κυβέρνηση. Είναι έτοιμοι οι κυβερνώντες να αντιμετωπίσουν την οργή του λαού, η οποία φουντώνει μέρα με τη μέρα; Τα σημάδια υπάρχουν ότι η καταιγίδα έρχεται. Τα σταφύλια της οργής ωριμάζουν την ώρα που ο.. τρύγος πλησιάζει. Όλοι λαμβάνουν θέσεις για την τελική μάχη του covit-19!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ: ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

- Advertisement -spot_img
Tο protiekdosi.gr διατηρεί και επιλέγει τα σχόλια που θα δημοσιεύσει.Ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ