Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Επιχειρηματίας: Μην βγάζετε κρούσματα το νησί πρέπει να ζήσει, έχει ανάγκη τον τουρισμό

Επικαιρότητα

Ένα τηλεφώνημα δέχτηκε δημοσιογράφος της εφημερίδας από άνθρωπο που γνωρίζει πολλά.

Μην βγάζετε τα κρούσματα που τυχόν μπορεί να προκύψουν στο νησί, η Ρόδος έχει ανάγκη τον τουρισμό. Είναι δυνατόν 20.000 επισκέπτες στο αεροδρόμιο κανένας να μην είναι θετικός; Κάντε μία βόλτα στο αεροδρόμιο, είναι ο ένας επάνω στον άλλο.

Εμείς στηριζόμαστε στον τουρισμό, τον έχουμε ανάγκη για να μπορέσουμε να ζήσουμε τον χειμώνα. Το χειμώνα θα πεινάσουν πολλοί, καταστήματα που δεν μπόρεσαν να κάνουν τζίρους θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα.

Ήδη στην παλιά Πόλη κατάστημα με φαγητό πριν λίγες ημέρες βάρεσε κανόνι και άφησε τους πάντες απλήρωτους.

Δεν είδα την εφημερίδα σας να αναφερθεί σε κρούσματα αισχροκέρδειας σαν αυτό που αποκαλύφθηκε στην παλιά πόλη ( κυκλοφορεί στο ιντερνέτ) όπου μια sprite και μία κόκα κόλα είχαν 30 ευρώ και ο ιδιοκτήτης έκανε παζάρι με τους τουρίστες και ζήταγε 20 έυρώ.

Διαπιστώνουμε ότι οι τιμές είναι εξωφρενικά υψηλές για τον Έλληνα, και υπερβολικά φθηνές για τον ξένο. Πακέτα all in με τους τουρίστες να μένουν στα ξενοδοχεία και το χρήμα δεν κάνει κύκλο στο νησί.

Η πολιτεία δεν είναι μαζί μας. Το Εργάνη δεν πληρώνει, κανείς δε γνωρίζει αν και πώς θα πληρωθούμε, οι ημερομηνίες αλλάζουν, οι υποχρεώσεις τρέχουνε μα η αγωνία για τα βασικά έχει χτυπήσει κόκκινο.

Η ζωή στο νησί έχει αλλάξει, φτάσαμε στο σημείο να συντηρεί πολλούς από εμάς ο izet Siex και η Σοφία Μανιά. 185 οικογένειες συντηρεί η κ. Μανιά και σχεδόν 100 ο ΙΖέτ Siex.

Η αποκάλυψη κρούσματος είναι συναγερμός για εμάς.

Η Ρόδος έχει μάθει τα κακώς κείμενα να τα βάζει κάτω από το χάλι και όσο μπορεί να τα καλύπτει.

Λανθασμένες επιλογές προσώπων στην τοπική ηγεσία και ενδιαφέρον από αυτούς κανένα, σαφέστατα και φταίμε, οι επιλογές μας μας ακολουθούν.

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ