Τετάρτη, Απρ 21, 2021

Ερώτημα προς τον Γιώργο Χατζημάρκο.

Επικαιρότητα

spot_img

Αγαπητέ κύριε Χατζημάρκο,

Διαβάζω την απόφαση την οποία η περιφέρεια έβγαλε και πραγματικά σκέφτομαι αν ο ηγέτης σε ένα νησί διαθέτει πραγματικά ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό της τάξης των 23.560 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε Διεθνή μέσα Επικοινωνίας,αλλά όχι σε τοπικά μέσα επικοινωνίας, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την διαχείριση ενδεχομένων αρνητικών και ανυπόστατων ειδήσεων τα λεγόμενα, FAKE NEWS, τα οποία μπορεί να προκύψουν λόγω της πανδημίας.

Κύριε Χατζημάρκο, θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας πώ ότι 23.560 ευρώ είναι ένα τεράστιο χρηματικό ποσό που σήμερα  εσείς προσφέρετε ελαφρά την καρδία για την διαχείριση ενδεχομένων αρνητικών και ανυπόστατων ειδήσεων.

Δηλαδή, αν κάποιο μέσο γράψει κάτι για την περιφέρεια το οποίο δεν σας είναι αρεστό, δίνεται αυτό το χρηματικό ποσό για να απαντάει η κ. Ρένα Παυλάκη στα φιλικά προσκείμενα media και να γίνονται χορηγούμενες αναρτήσεις; το έχω καταλάβει σωστά;

Kαι τελικά κύριε Χατζημάρκο να δούμε τι έιναι ψευδή είδηση;

Τα ψευδονέα ή ψευδείς ειδήσεις ή πλαστές ειδήσεις (γνωστά και ως fake news), είναι oi ειδήσεις αυτές που δεν έχουν καμία απολύτος σχέση με την πραγματικότητα.

Οι αρνητικές ειδήσεις όμως είναι κάτι άλλο, διαφορετικό από τα FAKE NEWS. Και για να γίνω ποιό συγκεκριμένος αρνητική είδηση είναι η είδηση που βγαίνει και ίσως μας αφορά αλλά δεν είναι υπέρ μας.

Θα ήθελα και εδώ να σας ρωτήσω αν δίνεται αυτό το χρηματικό ποσό για να απαντάει η κ. Ρένα Παυλάκη στα φιλικά προσκείμενα media και να γίνονται χορηγούμενες αναρτήσεις; το έχω καταλάβει σωστά;

Και επίσης διορθώστε με αν κάνω λάθος. Δίνετε ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό για να βγαίνουν οι απαντήσεις σας σε όλα τα δημοσιογραφικά κείμενα τα οποία βγαίνουν και δεν είναι φιλικά προσκείμενα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου; Καλά το κατάλαβα;

Κύριε Χατζημάρκο δεν είμαι αρνητής του έργου σας, έχω όμως κάθε δικαιώμα σαν ελεύθερος άνθρωπός που ζεί σε μια ακόμα ελεύθερη χώρα να κρίνω αν κάτι κάνετε καλά η δεν κάνετε καλά.

Ξέρετε, ο κόσμος ο απλός είναι αυτός που τοποθετεί ένα πολιτικό στο βάθρο και ο κόσμος ο απλός είναι αυτός που τον αποκαθηλώνει από το βάθρο.

Είναι μια εργασιακή σχέση, ανάμεσα σε έναν επιχειρηματία και σε έναν έργαζόμενο. Ο επιχειρηματίας θα προσλάβει τον εργαζόμενο και θα τον πληρώσει για να εργαστεί στην εταιρεία του.Αν δεν κάνει σωστά την δουλειά για τα χρήματα τα οποία ο επιχειρηματίας τον πληρώνει τον διώχνει.

Κάπως έτσι είναι και ο πολιτικός, ο λαός τον ψηφίζει γιατί πιστεύει ότι θα τον εκπροσωπήσει και θα εργαστεί για να έχει ο ίδιος ένα καλύτερο αύριο. Αν δεν ικανοποηθεί στις επόμενες εκλογές του δέιχνει τον δρόμο της εξόδου.

Τέλος, το χρηματικό αυτό ποσό θα μπορούσατε να το διαθέσετε στον τοπικό τύπο και να τους βοήθησετε να ανταπεξέλθουν στην πανδημία. Και να μπορούσε και ο τύπος να πεί να έκανε και για εμάς κάτι ο κ. Χατζημάρκος.

Το δίνετε όμως για να απαντάει η κ. Παυλάκη χορηγούμενα σε ότι δεν της είναι αρεστό. Το χρωμματίζει,παθαίνει εμμονή και το εκτελεί.

Για λάθος λόγο δίνετε αυτά τα χρήματα κ. Χατζημάρκο.

- Advertisement -spot_img
Tο protiekdosi.gr διατηρεί και επιλέγει τα σχόλια που θα δημοσιεύσει.Ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ