Τετάρτη, Απρίλιος 21, 2021

Η Groupama Ασφαλιστική μειώνει τα ασφάλιστρα στα συμβόλαια αυτοκινήτων

Επικαιρότητα

spot_img

Η Groupama Ασφαλιστική, με γνώμoνα την ασφάλεια και την οικονομική διευκόλυνση των πελατών της σε αυτή την πρωτόγνωρη παγκόσμια και εγχώρια συγκυρία, προσφέρει από 30/03/2020 νέα μειωμένα τιμολόγια στα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου.

Η νέα τιμολογιακή πολιτική προβλέπει έκπτωση 5% επί των καθαρών ασφαλίστρων Αστικής Ευθύνης στους πελάτες συμβολαίων με ετήσια αποπληρωμή από όλη την Ελλάδα, εκτός της Κρήτης όπου ήδη εφαρμόζεται σχετική έκπτωση. Επιπλέον, για τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, τους δύο πολυπληθέστερους της χώρας, η έκπτωση αφορά και:

α) συμβόλαια με ετήσιο ή εξάμηνο τρόπο πληρωμής για ιδιοκτήτες οχημάτων κάτω των δέκα ετών (από την ημερομηνία 1ης άδειας κυκλοφορίας),

β) συμβόλαια με ετήσιο ή εξάμηνο τρόπο πληρωμής για ιδιοκτήτες από 36 έως 55 ετών,

γ) ειδικά, για τον νομό Θεσσαλονίκης η έκπτωση επεκτείνεται και σε ιδιοκτήτες που έχουν περάσει το 26ο έτος ηλικίας.

Επισημαίνεται ότι, σε όλα τα νέα ασφαλιστήρια συμβόλαια, καθώς και στις ανανεώσεις των ασφαλιστηρίων συμβολαίων, ισχύει η επιβάρυνση του επασφαλίστρου νέου οδηγού (έως 25 ετών) και νέου διπλώματος, η οποία διαμορφώνεται από 20% σε 30%. Επιπρόσθετα, στα συμβόλαια με τριμηνιαία αποπληρωμή η επιβάρυνση τμηματικών καταβολών ορίζεται σε 30% επί των καθαρών ασφαλίστρων Αστικής Ευθύνης.

Η Groupama Ασφαλιστική παραμένει, υπό οποιαδήποτε συνθήκη, έμπρακτα στο πλευρό των πελατών της, προσφέροντάς τους διευκολύνσεις σε συμβόλαια, οι παροχές των οποίων συνιστούν σημαντική διαφορά στην καθημερινότητά τους.  Με σεβασμό στις συστάσεις της Πολιτείας, η εταιρεία συνεχίζει να παρέχει αξιόπιστα τις υπηρεσίες της εξ αποστάσεως, προστατεύοντας τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της.

- Advertisement -spot_img
Tο protiekdosi.gr διατηρεί και επιλέγει τα σχόλια που θα δημοσιεύσει.Ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ