Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Καθηλωτική απάντηση δικηγόρου στην υπηρεσία πρασίνου για την κοπή των δέντρων στην έπαυλη

Επικαιρότητα

Σημαντική παρέμβαση του δικηγόρου Χρήστου Μαλλιαράκη και αιχμές προς την υπηρεσία πρασίνου Ρόδου οτι τάχαδεν ηξεραν για την κοπή των δέντρων στην έ[υαλη. Διαβάστε τη ποστάρισε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης .

“Διαβάζω ότι η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ρόδου ισχυρίζεται ότι δεν είχε συμμετοχή στην κοπή των δέντρων στη Ροδιακή Έπαυλη. Αφήνω στην κρίση σας το ύφος και το επίπεδο λόγου του πανεπιστημιακού δασκάλου – εντεταλμένου συμβούλου (άλλωστε έχουμε συνηθίσει από την προηγούμενη ανακοίνωση του σχετικά με την πρόταση μας για το Μητρώο Δέντρων) και μπαίνω στην ουσία του θέματος.
Μεταξύ των εγγράφων που μνημονεύονται στην έγκριση/αποδοχή, εκ μέρους του Δήμου, της δωρεάς κατασκευαστικής εταιρίας για την κοπή των δέντρων στη Ροδιακή Έπαυλη είναι και η από 10/4/2020 τεχνική εκθέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Ρόδου. Επομένως υπάρχει αναμφισβήτητη συμμετοχή της Υπηρεσίας Πρασίνου στη διαδικασία κοπής των δέντρων. Βέβαια στην πράξη η κοπή αυτή καθεαυτή έγινε, όπως προαναφέρθηκε, από ιδιωτική κατασκευαστική εταιρία και μάλιστα δωρεάν!
Θα μπορούσε η Υπηρεσία Πρασίνου να μας επιδείξει το προαναφερόμενο έγγραφο της και να μας απαντήσει γιατί, στη συγκεκριμένη περίπτωση, η κοπή έγινε από ιδιωτική εταιρεία και όχι από την ίδια και γιατί, καθώς δεν είμαστε και τόσο συνηθισμένοι σε δωρεές ιδιωτών σε τεχνικές εργασίες, υπήρξε δωρεά; “
- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ