Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι στον αέρα το k2l.gr Μagazine το αδερφάκι της ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ

Επικαιρότητα

Kαι πάλι κοντά σας την Αρχές Νοεμβρίου 2020

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Σαφέστατα θέλουμε να είναι ένα ανεξάρτητο ηλεκτρονικό περιοδικό ποικίλης ύλης, Μας ενδιαφέρει ο αναγνώστης / αναγνώστρια μας να το ξεφυλλίζει και να νιώθει ότι κάτι έχει να του / της δώσει. Φτιάξαμε ένα περιοδικό ανοιχτό  στα ρεύματα της σκέψης, της τέχνης, της μόδας, της ομορφιάς, του hair stylist και του lifestyle.

Ένα ακόμα γυναικείο site; Γιατί να το επιλέξω; Τόσα υπάρχουν τι διαφορετικό έχει το k2l; 

Αρχικά το k2l.gr δεν θα έρθει να συναγωνιστεί κανένα γυναικείο site. Διότι δεν είναι μόνο γυναικείο site αλλά ένα site ποικίλης ύλης.

Το k2l.gr έχει την δική του digital αισθητική με αυθεντικότητα, Αναζητεί την ποιοτική πληροφορία, το πρωτογενές περιεχόμενο και το έχει απο τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του.

Το k2l.gr ξέρει τι θέλει και κυρίως τι δεν θέλει. Θέλει να διαφέρει, να ξεχωρίζει και να πρωταγωνιστεί. Βγάζει θέματα για να ενημερώνει, δεν αντιγράφει, απογειώνει και κυριώς δεν έχει ηλικία είναι για όλους.

Επιλέγει τα καλύτερα και τα σκηνοθετεί.

Το k2l.gr θέλει και προσπαθεί να χτίζει γερές σχέσεις με τους αναγνώστες του, γιατί η εμπιστοσύνη που λαμβάνει αποτελεί το μοναδικό εργαλείο για την αναπτυξή του αλλά και την ίδια την υπαρξή του.

Καλή ανάγνωση, καλή πλοήγηση

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ