Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Κώστας Πολυχρόνης: Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να.. πεθάνει.

Επικαιρότητα

Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να.. πεθάνει. Αυτό ίσως το ξεχάσαμε ελέω ενός κορανιού που στέρησε τις ελευθερίες μας. Εάν αφήσουμε λευκή επιταγή σήμερα στη στέρηση των ελευθερίων μας, αυτό θα είναι το μέλλον μας αύριο. Εάν τα παγκόσμια συστήματα υγείας, δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε υγειονομική κρίση, δεν φταίει η ανθρωπότητα. Ο άνθρωπος γεννήθηκε για να… πεθάνει! Είτε αργά είτε γρήγορα. Αεροπλάνα πέφτουν και πεθαίνει κόσμος, τραίνα εκτροχιάζονται και πεθαίνει κόσμος, καύσωνας έρχεται και πεθαίνει κόσμος, πλημμύρα γίνεται και πεθαίνει κόσμος, τροχαία γίνονται και πεθαίνει κόσμος, ασθένειες πολλές σκοτώνουν κόσμο.

Ο άνθρωπος ζει για να πεθάνει. Δεν ζει όμως φυλακισμένος για να πεθάνει στον καναπέ του από γεράματα. Εάν πιστέψουμε ότι είμαστε αθάνατοι, εάν πιστέψουμε ότι η στέρηση της ελευθερίας του ανθρώπου εν ονόματα αποφυγής του θανάτου, τότε αυτόματα πιστεύουμε ότι είμαστε αθάνατοί! Αυτόματα, δίνουμε λευκή επιταγή να στερηθούν οι ελευθερίες μας στο μέλλον! Ζούμε για να πεθάνουμε, αλλά ζούμε ελεύθεροι. Με κάποιο τρόπο, σε ανύποπτο χρόνο, σε ανύποπτη στιγμή, όλοι θα πεθάνουμε. Αυτός είναι ο προορισμός μας!

Καλημέρα φυλακισμένοι άνθρωποι… Μην δώσουμε λευκή επιταγή στην στέρηση των ελευθερίων μας… Εάν πιστέψουμε ότι είμαστε αθάνατοι, θα μείνουμε σπίτι να πεθάνουμε από γεράματα. Μερικές μόνο σκέψεις ενός φυλακισμένου ανθρώπου, χωρίς πρόθεση να προκαλέσει οτιδήποτε άλλο. Η ελεύθερη σκέψη παραμένει ελεύθερη και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τη διαστρέβλωση και να την μεταλλάξει. Η ελεύθερη σκέψη του ανθρώπου, παραμένει ελεύθερη… πολιορκημένη!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΑΝΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ…

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ