Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Με παράπονα σε σουηδική εφημερίδα ξεκίνησαν οι Σουηδοί τις διακοπές τους στη Ρόδο

Επικαιρότητα

Ο τίτλος του άρθρου σε σουηδική ιστοσελίδα είναι : Απογοήτευση με τον μπουφέ στην πρώτη πτήση τσάρτερ – “Δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου φαγητό”

Οι Σουηδοί που ήρθαν χθες παρά την απαγόρευση που υπήρχε- και με μπαγαποντιές της Ελληνικής κυβέρνησης- με πρόσχημα την προώθηση του τουρισμού όχι μόνο δεν διαφημίζουν, αλλά αντιθέτως δυσφημούν τον τόπο μας σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για τη φετινή σεζόν .

Για αρχή τα έβαλαν με το φαγητό του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν , λέγοντας πως είναι φτωχό , λίγο και με πολύ μικρή ποικιλία για να διαλέξεις , σημειώνοντας πως ο κορονοιός έχει επηρεάσει το all inclusive δεν είναι ικανοποιητικό και δεν προσφέρεται αυτό το οποίο πλήρωσαν. Παραξενεύονται από τα μέτρα που τηρούνται για τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού με μάσκες και αποστάσεις αν και τα τηρούν.

Οι τουρίστες από τη Σουηδία ή κατά τον υπουργό τουρισμού δημοσιογράφοι από τη Σουηδία, χαρακτηρίζουν τη Ρόδο πόλη φάντασμα με όλα τα καταστήματα κλειστά, παρότι κατέφθασαν στο νησί 15 ημέρες νωρίτερα από όταν τους περιμέναμε και πιθανότατα δεν έχουν αντιληφθεί στο ελάχιστο τον όλεθρο της ελληνικής οικονομίας.

Φαίνεται ότι ανάμεναν πως ο κορονοιός θα ρίξει κοστολογικά απλά τα πακέτα διακοπών τους και δε θα επηρεάσει καθόλου τους Έλληνες , τους νησιώτες που βιώνουν την δυσκολότερη χρονιά των τελευταίων ετών, καθώς φαίνεται πως οι απαιτήσεις τους παραμένουν υψηλές παρότι μπήκαν στο πρώτο “παράνομο” τσάρτερ μετά την πανδημία.

Φυσικά δεν είναι όλοι στο σύνολο τους που τα πιστεύουν αυτά, κάποιοι από αυτούς φέρονται να απολαμβάνουν την ησυχία, τη θάλασσα, τον λιγότερο κόσμο , να κατανοούν την κατάσταση αν και θα προτιμούσαν να είναι όπως παλιά .

Δυστυχώς η Ρόδος, τα νησιά μας, η Ελλάδα “γίνεται μπαλάκι στα παιχνίδια των μεγάλων παραγόντων του τουρισμού”, με τη δική μας πολιτική ηγεσία να μην καταφέρνει να τηρήσει τις ισορροπίες και όλο το βάρος να πέφτει στην πλάτη των πολιτών.

Στο όνομα της προώθησης και επανεκκίνησης του τουρισμού , καλό είναι η κυβέρνηση να αλλάξει ρώτα όσο είναι νωρίς.

πηγή

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ