Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Νίνο Ξυπολιτάς: Έγραψε τραγούδι για τον κορωνοϊό

Επικαιρότητα

O Νίνο Ξυπολιτάς πήρε την πρωτοβουλία και δημιούργησε το νέο του τραγούδι «Η Αγάπη», που γράφτηκε ειδικά τις ιδιαίτερες περιστάσεις της εποχής λόγω του κορωνοϊού. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον, θα δοθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό!

«Η Αγάπη», που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, «γεννήθηκε» μέσα σε 28 ώρες και έχει την υπογραφή του Νίνο Ξυπολιτά σε όλα τα στάδια της δημιουργίας και της παραγωγής, καθώς ο ίδιος, που τηρεί πιστά το «Μένουμε Σπίτι», έγραψε τη μουσική και τους στίχους, έπαιξε όλα τα όργανα και έκανε την ενορχήστρωση και τη μίξη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Για τις οικογένειες που θα είναι με τα μικρά παιδιά τους μέσα στο σπίτι όλη μέρα, ———————- Το 1988 ήμουν 7 ετών και έπαιζα στο αρμόνιο ότι τραγούδια άκουγα στο σπίτι. Δεν ήξερα τί είναι η παρτιτούρα. Ούτε σήμερα ξέρω. Οι γονείς μου μου έλεγαν πάντα μπράβο. Μπράβο. Και έτσι δημιούργησα τον εσωτερικό μου κόσμο. Με αγάπη γύρω μου. Την ίδια κατάσταση έζησαν και τα αδέρφια μου. Έτσι θέλω να είναι και ο κόσμος γύρω μου. Με αγάπη. Δεν ειμαι υπερβολικός. Λέω αυτό που νιώθω. Λέω αυτό που θέλω. Άλλο ευγένεια για να περάσει ο καιρός και, άλλο Αγάπη. Έχουμε μία ζωή. Μία φορά. Αυτό είναι. Μία. Να είστε καλοί με τα παιδιά σας. Να είστε ήρεμοι με τα παιδιά σας. Έτσι θα γίνουν τα παιδιά σας δυνατά,ψύχραιμα. Έτσι θα μπορούν να αγαπήσουν κιαυτά,πιό ευκολα. Καί τους άλλους,αλλά πανω απο όλα τον εαυτό τους. Να μπορούν να καταλάβουν τί συμβαίνει γύρω τους αργότερα. Να έχουν καθαρό το μυαλό τους,την ψυχή τους. Χωρίς να πρέπει να ξεπεράσουν τις κακές σκέψεις τους που δημιουργήθηκαν έως τα 7-8 πρώτα χρόνια. Θα τους έρθουν οι κακές σκέψεις ούτως η άλλως αργότερα. Να είστε ήρεμοι. Ψύχραιμοι. Έχουμε Μία Ζωή. Ότι δεν είναι στο χέρι μας,ας έρθει. Θα το ξεπεράσουμε. Να είμαστε προσεκτικοί. Ήθελα απλά να μοιραστώ κάποιες σκέψεις που κάνω αυτή τη στιγμή μαζί σας. ΝΞ 23/3/2020 ??? ?❤️ #ninoxypolitas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas) στις


Θέλοντας να μοιραστεί όλη αυτή την «Αγάπη» με τον κόσμο, όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι, από οποιαδήποτε πηγή και οποιαδήποτε χρονική στιγμή, θα δοθούν σε συγκεκριμένο φιλανθρωπικό σκοπό! Το ίδρυμα στο οποίο θα προσφερθούν τα χρήματα θα ανακοινωθεί προσεχώς, ενώ θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για το ποσό που συγκεντρώνεται. Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο ίδιος στα social media: «όσα downloads, όσα έσοδα, όσα κλικ, όσα views, όλα όσα θα κάνει αυτό το τραγούδι, από τη στιγμή που θα βγει στην ακουστική αθανασία, δηλαδή για πάντα, τα έσοδά του θα ανήκουν σε ένα ίδρυμα που θα βοηθάει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αναλυτικότερα θα σας τα πω όταν είναι όλα συγκεντρωμένα και σωστά.Προς το παρόν θα κυκλοφορήσει “Η ΑΓΑΠΗ” από την Panik Records και θα ανήκει για πάντα στον κόσμο. Όλα του τα έσοδα. ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ακόμη και μετά τον θάνατό μου».

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ