Τρίτη, Απρίλιος 20, 2021

Οι δικαστές του ΣτΕ θεωρούν επιβεβλημένη την παράταση του δικαστικού έτους

Επικαιρότητα

spot_img

Η Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας με σημερινή ανακοίνωσή της, σε αντίθεση με άλλες δικαστικές Ενώσεις, υπογραμμίζει ότι «ενόψει των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε η μείωση του χρόνου των δικαστικών διακοπών, τουλάχιστον καθ’ όσον αφορά στο Συμβούλιο της Επικρατείας, παρίσταται επιβεβλημένη, προκειμένου οι δικαστές του να συνεισφέρουν, στο βαθμό που τους αναλογεί, στην κοινή προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας».

Ωστόσο, η Ένωση του ΣτΕ, άπτοντας ουσιαστικά στον υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα, αναφέρει ότι «οι δικαστικοί λειτουργοί του Συμβουλίου της Επικρατείας ασκούν τα καθήκοντά τους συναισθανόμενοι πλήρως την κρισιμότητα της παρούσας συγκυρίας, χωρίς να φείδονται προσπαθειών και χωρίς να έχουν ανάγκη παραινέσεων προς τούτο».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης πριν από λίγες μέρες (26.3.2020) έχει ζητήσει από τους προέδρους των τριών Ανωτάτων Δικαστηρίων της χώρας να προχωρούν οι δικαστές στην έκδοση αποφάσεων κατά την διάρκεια της μερικής αναστολής λειτουργίας των δικαστηρίων.

- Advertisement -spot_img
Tο protiekdosi.gr διατηρεί και επιλέγει τα σχόλια που θα δημοσιεύσει.Ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ