Τετάρτη, Απρίλιος 21, 2021

Οι Kουτσολιούτσοι ζητούν.. 44,5 εκατ. δολάρια από την εταιρεία!

Επικαιρότητα

spot_img

O Δημήτρης Κουτσολιούτσος με επιστολή που έστειλε στις 28 Μαρτίου και έχει αποδέκτη τον Γιώργο Σάμιο, διευθύνοντα σύμβουλο της Folli Follie, zητάει συνολικά 44.474.015 δολάρια. Ισχυρίζεται ότι από αυτά τα χρήματα ποσό άνω των 6 εκατ. δολαρίων αφορά μισθούς του ίδιου και της συζύγου του, ενώ τα υπόλοιπα δάνειο που χορήγησε στην εταιρεία.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του: «Οπως σας έχω επανειλημμένως ενημερώσει, η εταιρεία μού οφείλει μέσω της κατά 99,99% θυγατρικής της Folli-Follie Group Sourcing LTD (με την οποία ενοποιεί πλήρως τις οικονομικές της καταστάσεις) το ποσό των 6,303,346,15 δολαρίων ΗΠΑ για μισθούς (δικούς μου και της συζύγου μου) καθώς και το ποσό των 38,170,669,07 δολαρίων ΗΠΑ λόγω δανείων που της έχω χορηγήσει».

Τονίζει ότι παρά τις συνεχείς οχλήσεις του, κανένα από τα οφειλόμενα ποσά δεν του έχει καταβληθεί, ενώ στη συνέχεια της επιστολής του διαμαρτύρεται για το προσωπικό ασφαλείας το οποίο αποσύρθηκε και ζητάει να του επαναδιατεθεί επειδή λόγω της αρνητικής δημοσιότητας από την υπόθεση της Folli Follie κινδυνεύει η ζωή και η σωματική του ακεραιότητα.

Τι απαντά η εταιρεία

Η απάντηση της εταιρείας στάλθηκε την ίδια μέρα με εξώδικη επιστολή απαντώντας προς την οικογένεια Κουτσολιούτσου, με την οποία αναφέρει χαρακτηριστικά στους Δημήτρη Κουτσολιούτσο, Τζώρτζη Κουτσολιούτσο και Καίτη Κουτσολιούτσου:

«Η Εταιρεία μας (και ο Διευθύνων Σύμβουλος), ουδεμία απολύτως υποχρέωση παροχής προσωπικού (οδηγών, μαγείρων και ασφαλείας) έχει, ούτε προς εσάς, ούτε και προς οιονδήποτε άλλο μέτοχο της. Σαφώς και δεν δικαιούστε ούτε χώρους προς αποκλειστική σας χρήση στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Εταιρείας μας στον Αγιο Στέφανο Αττικής, ούτε και οποιαδήποτε άλλη παροχή, η οποία επιβαρύνει άμεσα και προς δικό σας όφελος την μητρική Εταιρεία».

Τέλος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην επιστολή, τονίζεται: «Σας καλούμε να υποβάλετε άμεσα, εγγράφως και ρητώς την παραίτησή σας από τις αρμοδιότητες διαχείρισης όλων των Θυγατρικών Εταιρειών του Ομίλου, οι οποίες σας ανατέθηκαν σε παρελθόντα χρόνο, προκειμένου η Εταιρεία μας να προβεί το ταχύτερο δυνατό στις απαιτούμενες ενέργειες. Και σαφώς, ουδεμία ευθύνη φέρει η Εταιρεία ή τα Οργανα αυτής για τη μέχρι σήμερα μη παραίτησή σας από τις ανωτέρω αρμοδιότητες.

Η Εταιρεία μας όχι απλώς ουδεμία απολύτως οφειλή υπέχει προς εσάς, αλλά, αντιθέτως, έχει επιφυλαχθεί ρητώς για την αναζήτηση των ποσών από εσάς, για τα οποία ελέγχεσθε ποινικώς ότι έχετε υπεξαιρέσει από τα ταμεία της Εταιρείας μας, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη βλάβη έχει υποστεί από τις ενέργειές σας, είτε οικονομικής φύσεως, είτε στη φήμη της.

Επιπρόσθετα, δυνάμει της από 25-02-2020 απόφασης του Δ.Σ. της Εταιρείας μας, σας καλούμε εκ νέου, όπως προβείτε στην άμεση παράδοση των κινητών περιουσιακών στοιχείων της Εταιρείας μας, που έχετε παρανόμως στην κατοχή σας, όπως για παράδειγμα τα εταιρικά αυτοκίνητα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα κοκ. μέχρι το αργότερο την 31/3/2020.

Κατόπιν των ανωτέρω και επιφυλασσόμενοι ρητώς δια παν νόμιμο δικαίωμά μας, σας δηλώνουμε πως αρνούμαστε καθ’ όλο το εύρος και την έκτασή τους ισχυρισμούς που προβάλετε με τις από 06-03-2020 και 28-03-2020 επιστολές σας ως παντελώς αναληθείς και προσχηματικούς».

- Advertisement -spot_img
Tο protiekdosi.gr διατηρεί και επιλέγει τα σχόλια που θα δημοσιεύσει.Ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ