19 C
Rhodes
Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Ορίστηκαν οι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ρόδου

Επικαιρότητα

Εμβόλιο AstraZeneca/Οξφόρδης: Πέθανε εθελοντής αλλά συνεχίζονται οι κλινικές δοκιμές

Ένας από τους εθελοντές που συμμετείχε στην κλινική δοκιμή του εμβολίου που παρασκευάζουν η εταιρεία AstraZeneca και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για την Covid-19...

Λαθρομετανάστες πρίν 10 λεπτά στο εκκλησάκι του Ταξιάρχη

Την εμφάνισή τους 10 λαθρομετανάστες έκαναν με πλοίο το οποιό τους άφησε στο εκκλησάκι του ταξιάρχη το οποίο έπειτα έφυγε.

Επιστολή σε όλους τους φορείς από το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΑΞΙ ΡΟΔΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Σωματείο Αμειβομένων Οδηγών Ταξί, σε συνέχιση των επιστολών και των επαφών που είχε με βουλευτές της Κυβέρνησης, το προηγούμενο διάστημα, απέστειλε εκ...

Γιώργος Τριάντος: Ο χρόνος αποκαλύπτει με δραματικό τρόπο την αλήθεια.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΙΑΝΤΟΥ Όταν έγραφα και έλεγα για σφαγεία, Ρομά, Covid19, ήμουν κίνδυνος, εσωτερικός εχθρός και χαρακτηριστικά "μιλούσα πολύ". Όταν τρέχαμε όλη τη Ρόδο με...

Σε τηλεδιάσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό ο Περιφερειάρχης

Σε σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τους περιφερειάρχες της χώρας, η οποία έγινε σήμερα, στις 12:30 μμ, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης...

Ορίστηκαν σήμερα από τον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη οι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα:

-Ορίστηκε η Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας  Κιαχαγιά Μαγόγλου Τσαμπίκα ως έμμισθη ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

-Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας  Τηλέμαχος Καμπούρης ως έμμισθος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΡΟΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ.

– Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας  Στέφανος Δράκος ως έμμισθος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ.

-Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας  Κωνσταντίνος Ταρασλιάς ως έμμισθος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.

–Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας  Αθανάσιος Στάμος ως άμισθος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Εμπορίου, Εκκλησιαστικών θεμάτων, σχέσεων με την Εκκλησία, Θρησκευμάτων και Κοιμητηρίων

–Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας  Ευστράτιος Καρίκης ως έμμισθος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου, στα καθήκοντά του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος που έχει οριστεί από τον ίδιο ρητώς.

–Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας  Γεώργιος Ευθύμιος Τριάντος ως έμμισθος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.

– Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Ιωάννης Καμπούρης ως έμμισθος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΣΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

–Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας  COLIADIS ALEXANDRE–BASILE (ΑΛΕΞΗΣ) ως άμισθος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ & ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

–Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας  Αθανάσιος Βυρίνης ως άμισθος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Αναβάθμισης Σχολικών μονάδων.

–Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας  Νεκτάριος Φλοσκάκης ως έμμισθος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΤΤΑΒΥΡΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΕΙΡΟΥ.

–Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας  Γεώργιος Πατσάης ως έμμισθο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

–Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας  Αναστάσιος Σπανός ως έμμισθος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΑΝΤΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ.

–Ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας  Νικόλαος Καραμαρίτης ως έμμισθος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΙΝΔΙΩΝ & ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ.

– Είναι σε ισχύ η απόφαση διορισμού του Δημοτικού Συμβούλου της  πλειοψηφίας Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου ως άμισθου ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ.

–Ορίστηκαν οι παρακάτω δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας ως Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και τους αναθέτονται χωρίς αμοιβή, ηεποπτεία και τον συντονισμό των παρακάτω τομέων και δράσεων του Δήμου:

-O Βασίλειος Παπαοικονόμου, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό της λειτουργίας της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και των υπαγόμενων σε αυτή Τμημάτων και Γραφείων.

-Ο Κωνσταντίνος Καρίκης, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος διαχείρισης ΠΑΡΑΛΙΩΝ-ΑΚΤΩΝ ως προς τις αρμοδιότητες που εκ του νόμου απονέμονται στους δήμους και των προγραμμάτων ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ – Καθαρών Ακτών καθώς και τη μέριμνα ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ.

-Ο Παναγιώτης Σταμάτης, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΡΑΣΙΝΟΥ με ευθύνη την εποπτεία και τον συντονισμό της λειτουργίας της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου των υπαγόμενων σε αυτή Τμημάτων και Γραφείων όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

-Ο Μιχάλης Σεϊτης, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΡΟΔΙΩΝ, με ευθύνη την προαγωγή των διεθνών σχέσεων του το σχεδιασμό, συντονισμό και την υλοποίηση ενεργειών και δράσεων για την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ της κοινωνίας της Ρόδου και των απανταχού ομογενών Ροδίων.

-Η Ευδοκία (Κική) Πάττα-Αποστολίδη, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος ΙΣΟΤΗΤΑΣ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, με ευθύνη την εποπτεία, συντονισμό και παρακολούθηση του σχεδιασμού και υλοποίησης κάθε δράσης του Δήμου που αφορά στην ανάπτυξη και προαγωγή οικολογικής συνείδησης στην επικράτεια του καθώς και την συμμετοχή του Δήμου σε επιστημονικές συναντήσεις για το σκοπό αυτό όπως θεσμοθετούνται από τη νομοθεσία ή με αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου. Καθώς και την εποπτεία, ευθύνη, συντονισμό και παρακολούθηση του σχεδιασμού και της υλοποίησης κάθε δράσης ή προγράμματος που αφορούν στην ισότητα των δύο φύλων και στην καταπολέμηση των κοινωνικών διακρίσεων.

-Ο Ηλίας Πετρίδης, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ με ευθύνη την εποπτεία, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων κατά τη λειτουργία της Δ/νσης Τροχαίου Υλικού & Μηχανημάτων,  πλην των συμβάσεων συμφωνητικών που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Αντιδημάρχου Οικονομικών.

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εναντίον δημοσιογράφου ο Περιφεριάρχής

Ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου με έγκληση κατά αρθρογράφου και διαχειρίστριας-αρχισυντάκτριας ιστότοπου αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου ήθελε διακριβωθεί κατά την εξέλιξη της...