Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τη Σοφία Μανιά για το φιλανθρωπικό έργο της

Επικαιρότητα

Την πρόεδρο του «φιλανθρωπικού Συλλόγου Δωδεκανήσου Αγία Σοφία», συνεχάρη σήμερα το πρωί σε συνάντηση που είχε μαζί της στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Σοφία Μανιά, πρόεδρος του Συλλόγου, ήταν μαζί με την μητέρα και το 9χρονο κοριτσάκι, που πριν από μερικές εβδομάδες λιποθύμησε έξω από κατάστημα της Ρόδου και για τους οποίους ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε δείξει το έντονο ενδιαφέρον του. Φθάνοντας στη Ρόδο, ζήτησε να τους δει και να έχει μαζί τους ολιγόλεπτη συνάντηση, μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας. Ο ίδιος έδωσε συγχαρητήρια στην πρόεδρο του Συλλόγου για την βοήθεια και το έργο της στις οικογένειες της Ρόδου εδώ και πάρα πολλά χρόνια και την προέτρεψε να το συνεχίσει.

Στο μικρό κοριτσάκι και την μητέρα της, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός είχε φροντίσει να φέρει μαζί του συμβολικά δωράκια τα οποία και τα παρέδωσε. Σε μήνυμά της η κα Σοφία Μανιά ανέφερε:

«Σήμερα συναντηθήκαμε με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος αφού μας ευχαρίστησε για την βοήθεια στο 9 χρόνο κορίτσι άκουσε με προσοχή τα όσα του είπαμε για τις ανάγκες του συλλόγου μας και μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι αρωγός στο έργο μας.»

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ