Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

«Ο Όσκαρ και η θεία Ροζ» Ένα έργο που ακουμπά την ψυχή στο «Αλκμήνη»

Επικαιρότητα

Του Νάσου Ρόγκα

Ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του περσινού χειμώνα, «Ο Όσκαρ και η θεία Ροζ» ένα έργο που ακουμπά την ψυχή και είναι αδύνατον να μην σε κάνει να κλάψεις. Ο Αξεπέραστος Δημήτρης Γιώτης  σε συγκλονιστική ερμηνεία που σε καθηλώνει. Όσες φορές και άν το δείς είναι σίγουρο ότι θα κλάψεις.

Ο Δημήτρης Γιώτης διδάσκει πολιτισμό, τέχνη και θέατρο και σε αυτό το έργο. Η αυθεντικότητα ενός καλλιτέχνη φαίνεται μέσα από τη  δουλειά του, και ο Δημήτρης το έχει αποδείξει αυτό.

Φέτος χωρίς την μοναδική Μαρία Αλιφέρη ο Δημήτρης Γιώτης ξαναχτυπά στο θέατρο Αλκμήνη με την ικανότατη και σπουδαία ηθοποιό Νταίζη Σεμπεκοπούλου.

Ένα γράμμα στο Θεό, ένα παιχνίδι με φαντασία, τόλμη, πίστη κι αγάπη κι όλα αλλάζουν. Όσοι κατάφεραν να βρουν θέση πέρσι στο θέατρο διαπίστωσαν την σημαντική και σπουδαίά σκηνοθετική πινελία του Δημήτρη.

Πρόκειται για ένα δυνατό έργο,ένα έργο γεμάτο δυνατές συγκινήσεις που σε ταξιδεύει ανάμεσα στην λογική και το παράλογο. Ένα έργο που όταν φεύγεις σε γεμίζει αισθήματα που ποτέ δεν είχες νιώσει.

 

 

 

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ