Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ο tour operator πίεσε πάρα πολύ για να πραγματοποιηθεί η πτήση στην Ρόδο

Επικαιρότητα

Την ώρα που ο Χάρης Θεοχάρης επιχειρούσε χθες να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, δηλώνοντας ότι «πρόκειται για πτήση μάρκετινγκ με δημοσιογράφους που έρχονται στη χώρα για να την προωθήσουν» και ότι «είμαστε σε επαφή με τη σουηδική πρεσβεία, είχαν ειδική άδεια από την ελληνική κυβέρνηση», από το αεροσκάφος που μόλις είχε προσγειωθεί στη Ρόδο αποβιβάζονταν χαμογελαστές οικογένειες με μικρά παιδιά από τη Σουηδία.

Οι οποίοι βέβαια, όταν ξεκινούσαν με την πτήση τσάρτερ από την Στοκχόλμη, δεν είχαν ιδέα ότι η χώρα τους είναι από αυτές στις οποίες δεν επιτρέπονται οι απευθείας πτήσεις προς την Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της σουηδικής εφημερίδας Aftonbladet, που επίσης επέβαινε στο αεροσκάφος, η συντριπτική πλειοψηφία των περίπου 190 επιβατών είναι τουρίστες. Όλοι τους υποβλήθηκαν σε τεστ και παραμένουν σε 24ωρη καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και οι κυβερνήτες του αεροσκάφους ήταν πανευτυχείς με τον πρώτο κυβερνήτη, Γιόχαν φον Μπαρ να χαρακτηρίζει την πτήση ως ιστορική…

Μιλώντας σήμερα στο Open TV, ο τουριστικός πράκτορας, Σάββας Παγωνάκης, δήλωσε ότι «δεν θεωρώ ότι έγινε γκάφα, θεωρώ ότι έγινε ένα τεστ. Πιστεύω ότι πίεσε πολύ ο tour operator για να πραγματοποιηθεί η πτήση και να έρθουν οι πελάτες» αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ελληνική πλευρά υπέκυψε λόγω της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο τουρισμός.

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ