Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Στάση Εργασίας Από Το Προσωπικό Του Δήμου Σε Αντίδραση Για Το Ν/Σ Για Την Απαγόρευση Των Διαδηλώσεων

Επικαιρότητα

Στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα μέχρι τη λήξη της βάρδιας τους οι εργαζόμενοι του Δήμου Ρόδου σε εφαρμογή απόφασης του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.

Όπως δήλωσε στο Notos News ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων κ. Φώτης Μπακίρης  η στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε σε αντίδραση για το  νομοσχέδιο που έχει  κατατεθεί στη Βουλή και απαγορεύει την πραγματοποίηση διαδηλώσεων και συγκεντρώσεων.

Σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε, η ΑΔΕΔΥ  υποστήριξε  – μεταξύ άλλων – ότι «η κυβέρνηση δυναμώνει την καταστολή, φέρνοντας νομοσχέδιο για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων».

Ενστάσεις αντισυνταγματικότητας επί του νομοσχεδίου για τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, και συγκεκριμένα επί της πρόβλεψης γνωστοποίησης επερχόμενης συνάθροισης στις αρχές, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ25, αλλά απορρίφθηκαν.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα «θλιβερή ημέρα για την Γ’ Ελληνική Δημοκρατία».

Το νομοσχέδιο που βάζει «στον γύψο» τις διαδηλώσεις θα ψηφιστεί αύριο, Πέμπτη, και αναμένεται να κορυφωθεί η αντιπαράθεση με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών.

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ