Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Στον εισαγγελέα ο Notosnews σε αυτόφωρη διαδικασία Δέμελος, Χονδρογιάννη

Επικαιρότητα

Στον εισαγγελέα οδηγείται αυτή την στιγμή Ο υπευθυνος των ΜΜΕ Τσαμπίκος Δέμελος και η δημοσιογράφος Μαρία Χονδρογιάννη. Αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ της δεύτερης σχετικά με την επικαιροποιημένη μελέτη πυρασφάλειας για το ορφανοτροφείο της Ρόδου.Θέμα το οποίο και ανέδειξε η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ την Κυριακή σχετικά με το Θάνατο της 27 χρόνης.

Η Μετα covid εποχή τείνει να αλλάξει τα πάντα και ο δημοσιογράφος να διώκετε σαν εγκληματίας, Η φίμωση στο ρεπορτάζ έχει γίνει της μόδας.

Υπάρχει Επικαιροποιημένη Μελέτη Πυρασφάλειας Για Το Ορφανοτροφείο Ρόδου Και Πότε Προέβη Σε Ελέγχους Στα Συστήματα Ο Τεχνικός Ασφαλείας ; 

Αυτό και ρώταγε στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος του notosnews κ. Μαρία Χονδρογιάννη.

Σε απάντηση λοιπόν οδηγήθηκε μαζί με τον υπέυθυνο του notosnews Tσαμπίκο Δέμελο στο αυτόφωρο. Ο κ. Μπακίρης θεώρησε σκόπιμο να καταθέσει μηνύσεις εναντίον της συντάκτριας αλλά και του ιδιοκτήτη του Μέσου Τσαμπίκου Δέμελου.

Ακόμα και να υπήρχε αστοχία στο δημοσιεύμα, ή όποια πρόθεση για να θεωρηθεί συκοφαντική δυσφήμιση, ο τρόπος με τον οποίο γίνετε οδηγέι στο συμπέρασμα του εκφοβισμού του μέσου να σιωπήσει.

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ