Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου: Εθελοντικό Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5

Επικαιρότητα

Αυτά σερβίρουν σε σούπερ Μάρκετ στην Ρόδο στους πελάτες τους

Αυτά τα χαλασμένα ζαμπόν αγόρασε σήμερα από σούπερ μάρκετ της Ρόδου συμπολίτισσα μας. Το αδιάφορο όμως προσωπικό σε ενημερώση που η συμπολίτισσα μας τους...

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας

Την ώρα που η παράταση του λοκντάουν κατά μία εβδομάδα έχει «κλειδώσει», δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν χθες ότι ο πρωθυπουργός θα κανει διάγγελμα την Παρασκευή για να την ανακοινώσει.

Με ζημιές η Left Media Ραδιοφωνική

Κύκλο εργασιών ύψους 220.640 ευρώ παρουσίασε το 2019 η Left Media Ραδιοφωνική, που ελέγχει τον σταθμό Στο Κόκκινο, έναντι κύκλου εργασιών ύψους 297.980 ευρώ...

Ότι φάρμακο παίρνουν όλοι οι ασθενείς με covid πήρε και ο Αρχιεπίσκοπος

Εκπρόσωπος Αρχιεπισκοπής: Στον Αρχιεπίσκοπο ακολουθήθηκαν τα πρωτόκολλα που ισχύουν για κάθε ασθενή με κορωνοϊό

Θανατηφόρο ατύχημα έξω από το κυνοκομείο στην Ρόδου Λίνδου, ένας νεκρός

Μεγαλώνει ο αριθμός των τροχαίων ατυχημάτων στο νησί της Ρόδου. Πριν λίγη ώρα αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό. Λίγο νετά τις 6 το απόγευμα προσπάθησε...

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών αιμοποιητικών κυττάρων και δωρητών οργάνων σώματος Άγιος Εφραίμ , με τον διακριτικό τίτλο «Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου» είναι πιστοποιημένο Ν.Π.Ι.Δ. παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας (ΦΕΚ 3812/30-10- 2017).

Στα χρόνια της λειτουργίας του,  ο σύλλογος έχει υλοποιήσει μεγάλο αριθμό κοινωνικών δράσεων και παρεμβάσεων σχετικές με την ευαισθητοποίηση του τοπικού πληθυσμού στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας,  με σημαντικά και αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Φέτος και για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος μας διοργάνωσε Εθελοντικό Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 το οποίο ξεκίνησε στις 19 Οκτωβρίου 2020 και θα διαρκέσει περίπου έως και τα τέλη Φεβρουαρίου 2021. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή είναι αρκετά μεγάλη, καθώς παίρνουν μέρος 12 ομάδες με 12 παίκτες η κάθε μια, εκ των οποίων οι περισσότεροι από αυτούς είναι τακτικοί αιμοδότες, εθελοντές δότες μυελού των οστών και κάποιοι δότες οργάνων σώματος.

Σκοπός μας  με τις διοργανώσεις τέτοιων αθλητικών δρώμενων, είναι η διαφώτιση της κοινής γνώμης πάνω στην αναγκαιότητα της ευγενικής ιδέας του εθελοντισμού όσον αφορά την δωρεά αίματος, την δωρεά οργάνων καθώς και παραγώγων αίματος ανθρωπίνου σώματος. Το σημαντικότερο λοιπόν για τον Σύλλογο μας είναι να διαδώσουμε μέσα από όλους αυτούς τους παίκτες που λαμβάνουν μέρος αλλά και των φιλάθλων τους, το μήνυμα της αγάπης, του εθελοντισμού, της προσφοράς στον συνάνθρωπο αλλά και της πρόληψης για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ευχαριστούμε πολύ όλες τις ομάδες που συμμετέχουν, τους χορηγούς  καθώς και όλους τους ανθρώπους που αθόρυβα στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια προκειμένου να καταστεί δυνατή  η επιτυχής διεξαγωγή και αυτού του Τουρνουά.

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ