Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου: Εθελοντικό Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5

Επικαιρότητα

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών αιμοποιητικών κυττάρων και δωρητών οργάνων σώματος Άγιος Εφραίμ , με τον διακριτικό τίτλο «Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου» είναι πιστοποιημένο Ν.Π.Ι.Δ. παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας (ΦΕΚ 3812/30-10- 2017).

Στα χρόνια της λειτουργίας του,  ο σύλλογος έχει υλοποιήσει μεγάλο αριθμό κοινωνικών δράσεων και παρεμβάσεων σχετικές με την ευαισθητοποίηση του τοπικού πληθυσμού στον τομέα της εθελοντικής αιμοδοσίας,  με σημαντικά και αξιοσημείωτα αποτελέσματα.

Φέτος και για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο Σύλλογος μας διοργάνωσε Εθελοντικό Τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 το οποίο ξεκίνησε στις 19 Οκτωβρίου 2020 και θα διαρκέσει περίπου έως και τα τέλη Φεβρουαρίου 2021. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή είναι αρκετά μεγάλη, καθώς παίρνουν μέρος 12 ομάδες με 12 παίκτες η κάθε μια, εκ των οποίων οι περισσότεροι από αυτούς είναι τακτικοί αιμοδότες, εθελοντές δότες μυελού των οστών και κάποιοι δότες οργάνων σώματος.

Σκοπός μας  με τις διοργανώσεις τέτοιων αθλητικών δρώμενων, είναι η διαφώτιση της κοινής γνώμης πάνω στην αναγκαιότητα της ευγενικής ιδέας του εθελοντισμού όσον αφορά την δωρεά αίματος, την δωρεά οργάνων καθώς και παραγώγων αίματος ανθρωπίνου σώματος. Το σημαντικότερο λοιπόν για τον Σύλλογο μας είναι να διαδώσουμε μέσα από όλους αυτούς τους παίκτες που λαμβάνουν μέρος αλλά και των φιλάθλων τους, το μήνυμα της αγάπης, του εθελοντισμού, της προσφοράς στον συνάνθρωπο αλλά και της πρόληψης για τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ευχαριστούμε πολύ όλες τις ομάδες που συμμετέχουν, τους χορηγούς  καθώς και όλους τους ανθρώπους που αθόρυβα στηρίζουν αυτήν την προσπάθεια προκειμένου να καταστεί δυνατή  η επιτυχής διεξαγωγή και αυτού του Τουρνουά.

- Advertisement -spot_img
Tο protiekdosi.gr διατηρεί και επιλέγει τα σχόλια που θα δημοσιεύσει.Ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here