Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Οι 15 μέρες που κρίνουν την Ευρώπη. Το υποχρεωτικό εμβόλιο, το τσιπάκι και… η τεχνολόγια

Επικαιρότητα

Του Κώστα Πολυχρόνη

Αρχίζει πλέον να γίνεται διάχυτη η σαπίλα, η δυσωδία και βρωμιά που αναδύεται από την Γερμανία, η οποία για ακόμη μια φορά οδηγεί ταχέως την Ευρώπη σε νέα μνημόνια. Με την πρόταση των χωρών του Νότου για να εκδώσει Ευρωομόλογο, ώστε να στηριχθούν οι οικονομίες της Ευρώπης, η πολύ μικρή Ανγκέλα Μέρκελ, στηλώνει για ακόμα μια φορά το φασιστικό της πρόσωπο ενάντια στην Ευρώπη και αρνείται πεισματικά την έκδοση του ομολόγου. Είναι δεδομένο, ότι μετά από αυτή την κρίση, (η οποία είναι πολύ καλά στημένη και οργανωμένη, ώστε να πάμε σταδιακά στην επόμενη φάση, την οποία θα δούμε παρακάτω στο κείμενο), η Ευρώπη θα οδηγηθεί σε μνημόνια.

Όμως πλέον οι συνθήκες δεν είναι ίδιες. Δεν μιλάμε για μια κρίση σαν αυτή του 2010 – 2015 αλλά για κάτι τελείως διαφορετικό. Οι επόμενες 15 ημέρες, θα κρίνουν ουσιαστικά και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ιταλία και η Ισπανία ασκήσαν βέτο στην απόφαση αυτή και έχουν δώσει διορία 15 ημέρων για το πώς θα υπάρξει χρηματοδότηση σε όλες τις χώρες της Ευρώπης που μαστίζονται. Παραδόξως, η Ελλάδα και ο κ. Μητσοτάκης, ενώ συμμετείχε στην πρόταση για έκδοση ομολόγου, δεν άσκησε βέτο στο όχι της Γερμανίας. Παραμένει άραγε κατά βάθος φιλογερμανός? Αναρωτίεμαι εάν θα μπρούσε να ακολουθήσει πιστά τις Γερμανικές επιταγές του μέλλοντος. Αν και βρισκόμαστε σε κρίση, δεν μπορούμε να σταματήσουμε την κριτική στις εκάστοτε αποφάσεις της κυβέρνησης, Με πρόσχημα μια υγειονομική κρίση, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να περάσουν κάτω από τα χαλί, όλες οι αποφάσεις που θα είναι κατά του Ελληνικού λαού. Είναι καιρός λοιπόν για άσκηση κριτικής. Το θέμα της υγειάς άλλωστε, αναλαμβάνει το αρμόδιο υπουργείο Υγείας να το επιλύσει.

Όπως όλα δείχνουν, η Ευρωπαϊκή Ένωση κινδυνεύει πλέον να διαλυθεί και ακόμη και το ίδιο το Ευρώ, ίσως φαντάζει ως εγχείρημα ξεπερασμένο. Εάν δεν καταφέρουν οι ηγέτες των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βρουν μια συμβιβαστική λύση, τότε ο δρόμος είναι… μονόδρομος. Η Ιταλία και η Ισπανία θα φύγουν από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να μπορέσουν με δικό τους νόμισμα να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της επόμενης ημέρας. Η χώρα μας, με την παρούσα κυβέρνηση, είναι πρόθυμη άραγε να δεχθεί οποιοδήποτε μνημόνιο επιβληθεί στο κοντινό μέλλον? Ίσως και ναι. Και αυτό φυσικά έχει αρχίσει να φαίνεται από τη συμπεριφορά της κυβέρνησης , η οποία έκανε πίσω και δεν έκανε βέτο. Όταν δεν ασκείς βέτο, τάσσεσαι υπέρ του εχθρού, Και αυτή τη στιγμή Γερμανία, φέρεται εχθρικά προς την Ευρώπη. Η αλληλεγγύη πάει περίπατο και ο σχεδιασμός είναι πως θα μαζευτεί όλο αυτό το δημοσιονομικό καινό που προέκυψε. Η επιβολή μνημονίων είναι κοντά!

Εντωμεταξύ στη χώρα μας, η παρούσα κυβέρνηση, το μόνο που τη νοιάζει , είναι πως θα κλείσει το κόσμο σπίτι του, αλλά την ίδια ώρα αφήνει τους λαθρομετανάστες να αλωνίζουν ελεύθεροι στις πόλεις και τα χωριά, ενώ στα κέντρα φιλοξενίας βάζει και ωράριο κινήσεως 07:00 – 19:00 καθώς εκεί, όπως φαίνεται δεν έχει Κορωναίο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με πρόσχημα την κρίση φυσικά έχει άρχει να περνάει και άλλα μέτρα κάτω από το τραπέζι. Η αποσυμφόρηση των φυλακών που ξεκίνησε επί ΣΥΡΙΖΑ και καταδικάστηκε για τα από τη ΝΔ, πλέον γένεται πραγματικότητα με πρόσχημα τον Κορωναίο. Απελευθερώνει κρατούμενος μη τυχών κολλήσουν κοράνιο. Ποιος? Ο φυλακισμένος όπου βρίσκεται ουσιαστικά σε καραντίνα, δια της αποφάσεως του Νόμου! Ένα άλλο παράδειγμα είναι η πώληση εφημερίδων από τα σούπερ μαρκετ, καθώς σε αυτό το μέτρο αντιδρούσαν οι περιπτεράδες και τα καταστήματα ψιλικών, που θα έχαναν μερίδιο της αγοράς. Άλλο παράδειγμα έιναι οι αλλαγές στα μισθολογικά.

Πάμε τωρα στο θεμα του ιου. Αυτό μας απασχολεί άλλωστε. Όλο αυτό το καλοστημένο παγκόσμιο παιχνίδι που οδηγεί φυσικά στην επόμενη ημέρα. Η επόμενη ημέρα θέλει το… τσιπάρισμα. Ο δρόμος άνοιξε και μάλιστα υποχρεωτικά για όλους. Ο ιός που έχει εκτοξευθεί παγκοσμίως και φέρνει το θάνατο, κρύβει από πίσω μια παράμετρο. Τι είναι τελικά αυτός ο ιός?

Είναι ένα πολύ καλά εξελιγμένο νανοσωματίδιο, το οποίο όταν εισέλθει στον ανθρώπινο οργανισμό, μπορεί να μεταδίδει ένα σήμα, το οποίο συνδέεται με μια εφαρμογή. Ο εκάστοτε φορέας του ιού, εντοπίζεται από την εφαρμογή αυτή και πλέον η εφαρμογή εντοπίζει τον κάθε άνθρωπο σε όποια θέση και εάν βρίσκεται, απεικονίζοντας τον στο χάρτη της google! Σενάριο επιστημονικής φαντασίας? Όχι φυσικά. Δείτε πως ξεκινά αυτό το θέμα να βγαίνει ήδη προς τα έξω μέσω της εφαρμογής κινητών αρχικά. Κάπως έτσι θα ξεκινήσει και στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο… Δείτε πως ξεκινά μέσω των κινητών κάτω από το παρακάτω λινκ. https://www.lifo.gr/…/koronoios-sigkapoyri-efarmogi-kinitoy…

Η διασπορά του ιού και ο πανικός που έχει δημιουργηθεί παγκοσμίως φυσικά, θα οδηγήσει αναπόφευκτα κάποια στιγμή και στον ερχομό του εμβολίου, το οποίο φυσικά υπάρχει ήδη, αλλά θα βγει στην κυκλοφορία την στιγμή που πρέπει. Όταν πλέον πειστείς ότι ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός για όλους, γιατί πεθαίνει κόσμος! Οι θάνατοι παγκοσμίως ανέρχονται στους 25.000, όταν μόνο στην Ιταλία από την εποχική γρίπη πέθαναν πάνω από 60.000 άνθρωποι. Όταν ανάγουμε λοιπόν το νούμερο των νέκρων από τον Κορωναίο σε παγκόσμιο επίπεδο, καταλαβαίνουμε το το νούμερο είναι πολύ μικρό. Θα μου πεις ναι, αλλά πεθαίνει κόσμος! Σωστά, αλλά η γρίπη σκοτώνει πάνω από 100.000 κόσμο κάθε χρόνο. Γιατί τότε αυτό ο πανικός με τον Κορωναίο?

Μα γιατί φυσικά θα πρέπει να δεχθείς αργότερα τον εμβολιασμό. Ο Εμβολιασμός για τη συγκεκριμένη πάθηση θα γίνει υποχρεωτικός για όλους. Όλοι πρέπει να πάρουμε μέσω του εμβολίου, το σωματίδιο αυτό που θα μας εντοπίζει ανά πασά στιγμή και θα μας απεικονίζει απάνω σε ένα χάρτη. Έτσι, όποιος καταφέρεται κατά του συστήματος θα ξέρει το σύστημα ανά πάσα στιγμή που είναι και τι κάνει και αναλόγως θα προβαίνει σε οποίες ενέργειες απαιτούνται. Οι ελευθερίες καταλύονται οριστικά και αμετάκλητα. Δεν είναι τυχαία η χθεσινή φωτογραφία – φόντο, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου!. Το drone που θα εντοπίζει τους άπαντες πλέον. Έκλεψες? Ξέρω που είσαι, σε βλέπω να κινείσαι. Διαμαρτυρήθηκες για τα μέτρα της κυβέρνησης? Σε βλέπω, ξέρω που είσαι. Γράφεις κατά του συστήματος? Σε βλέπω, ξέρω που είσαι. Και ου το καθεξής για πολλούς ακόμη λόγους.

Το πως θα φτάσουμε όμως στον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Με το πέρας αυτής της ιστορίας πολύ αργότερα στο μέλλον, θα αρχίσουν να γίνονται τεστ στον πληθυσμό για να δούμε ποιοι είναι οι φορείς του ιού και ποιοι δεν είναι. Η βάση δεδομένων φυσικά δημιουργείται ήδη, μέσα και από το περιβόητο sms που στέλνεται, ώστε να καταγράφεται ο κάθε πολίτης. Στη συνέχεια θα γίνουν επισκέψεις κατ’ οίκων για να γίνουν αυτά τα τεστ υγείας και εν συνεχεία όταν έρθει η ώρα του εμβολίου, θα έρθουν να το κάνουν υποχρεωτικά, προς αποφύγει της ‘’πανδημίας’’ Όταν έχεις μια καλή βάση δεδομένων, μπορείς ποιο εύκολα να πας απευθείας το σπίτι κάποιου, από το να αναγκάζεσαι να γυρνάς πόρτα – πόρτα. Όχι ότι θα το αποφύγουμε όσοι δεν κάνουμε χρήση του sms, καθώς όταν έρθει το εμβόλιο, αυτό θα είναι υποχρεωτικό βάση νόμου.

Όσοι δεν το κάνουν, θα πέσουν κάποια στιγμή στα δαγκάνα των τεστ, και αφού θα έχουν δηλώσει τη διεύθυνση θα έρθουν, θα σε εξετάσουν, θα σου πουν ότι έχεις ίωση Κορωναίου και αφού μπεις σε καραντίνα, θα έρθουν και θα σε εμβολιάσουν μόνοι τους, για το καλό σου και για το καλό της ανθρωπότητας. Όλοι λοιπόν θα λάβουμε το.. σφράγισμα υποχρεωτικά και στη συνεχεία το… τσιπάρισμα.

Όλη αυτή η ιστορία οδηγεί εκεί. Σε ένα μέλλον που όλοι θα είμαστε μια κουκίδα σε ένα χάρτη. Η χρήση της τεχνολογίας θα γίνει υποχρεωτική για όλους, με απώτερο σκοπό την μείωση κυκλοφορίας του παγκοσμίου πληθυσμού, εις το όνομα της νέας τάξης πραγμάτων. Οι καραντίνες σε μεμονωμένα άτομα θα αρχίσουν να γίνονται ποιο συχνές, για διάφορες ασθένειες, ώστε όλοι στο τέλος να πάρουμε το εμβόλιο.

Οι προφητείες έλεγαν πως οι Χριστιανοί θα πάρουν τα βουνά για να γλιτώσουν. Μήπως ήρθε η ώρα να εξαφανιστούμε? Να πάρουμε τα βουνά και να κρυφτούμε? Να κάνουμε προγραμματισμό ώστε να φύγουμε από τις πόλεις και να ζήσουμε κάπου αθέατοι? Δύσκολο να γίνει, άρα και αναπόφευκτο το χάραγμα! Ο δρόμος προς το χάραγμα άνοιξε!

Και ο διωγμός των Χριστιανών που έλεγαν οι προφητείες? Φαντάζει ποιο κοντά από ποτέ. Οι λαθρομετανάστες είναι εδώ, βρίσκονται αναμεσά μας και το Πάσχα πλησιάζει. Ίσως και να μην το γιορτάσουμε. Ίσως οι εξελίξεις μας προλάβουν. Ίσως τα γεγονότα είναι ποιο κοντά από όσο φανταζόμαστε! Όλα ξεκίνησαν τώρα και όλα θα ολοκληρωθούν σύντομα! Καλή δύναμη σε όλους. Είναι μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη και την.. ελευθερία!

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ