Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Όταν έχεις να δείξεις τον άστεγο τον δείχνεις, όταν δεν έχεις να δείξεις άστεγο εκτίθεσαι αυτή είναι η διαφορά.

Επικαιρότητα

Του Νάσου Ρόγκα

Κάποτε λοιπόν στην όμορφη Ρόδο ζούσε και ζεί ένα παλικάρι, μακριά μαλλιά, τατουάζ τον ψιλο φοβάσαι αν δεν τον ξέρεις.

Κατά βάθος όμως είναι ο γίγαντας με την χρυσή καρδιά που κάθε μέρα αποδεικνύει το πόσο σοβαρός επιχειρηματίας είναι, αλλά και πώς αλλάζει τους κανόνες στην φιλανθρωπία.

Και πίστεψτε με δεν κάνει και κάτι δύσκολο, είναι απλά ειλικρινείς, τίμιος και προσφέρει διαφάνεια.

Στέκεται εκεί απέναντι στους ανθρώπους αυτούς που πραγματικά τον έχουν ανάγκη, δίχως συνδρομές, δίχως ανταλλαγές, δίχως εσυ παίρνεις απο την Γιασιράνη δεν σου δίνω και άλλα πολλά που στους περισσότερους είναι λίγο πολύ γνωστά.

Θα πείτε οι περισσότεροι ότι ο Ρόγκας είναι φίλος με τον Γιγαντα με την χρυσή καρδιά και του πλέκει το εγκώμιο. Θα σας πω ότι δεν είναι έτσι.

Οι περισσότεροι από εσάς θα πρέπει να ζητάτε να σας αποδείξουν που πάνε τα χρήματα σας, αυτά που εσείς επιλέγεται να διαθέσετε για να βοηθήσετε ένα συνάνθρωπό σας.

Όταν μπορείς να αποδείξεις τα λεγόμενα σου και να εμφανίσεις το πρόσωπο που ζητάς από τον κόσμο να τον στηρίξει, κατοχυρώνεσαι στην μνήμη και την συνείδηση των ανθρώπων, και ο κόσμος δεν είναι χαζός θα σε τοποθετήσει ψηλά στο βάθρο.

Όταν βγαίνεις δημόσια και ζητάς να στηριχτεί άστεγος από το περίσσευμα του κόσμου και τον εξαφανίζεις τότε υπάρχει πρόβλημα και οι όποιες απορίες είναι εύλογες.Απορίες που όχι απλά δεν τις απαντάς αλλά προσπαθείς να φιμώσεις τον δημοσιογράφο που τις γράφει.

Διαφάνεια κυρά τέτοια μου διαφάνεια.

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ