Πέμπτη, Απρίλιος 15, 2021

11.500 Ευρώ πήρε η Τατιάνα Στεφανίδου της Περιφέρείας Νοτίου Αιγαίου με εντολή Μπάρδου

Επικαιρότητα

spot_img

Από το 2018 είναι συνεργάτης της εταιρείας Ενεργειακής Α.Ε η κυρία Δέσποινα Κουλούμπρη και μάλιστα ο κ. Μπάρδος τις έδωσε και 11.500 ευρώ στις 5 Μαίου 2018 για να αναλάβει την συνέχιση της λειτουργίας του Γραφείου Τύπου της Γαστρονομικής Περιφέρειας εκ μέρους της εταιρείας Ενεργειακής Α.Ε. που σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ν. Αιγαίου έχει αναλάβει την υλοποίηση του εν λόγω project.

Αξίζει λοιπόν να αναφέρουμε την μανία της ”δημοσιογράφου” προς το εκδοτικό συγκρότημα skyrodos.gr και protiekdosi.gr στα οποία οι αναγνώστες που τις δίνουν τις πληροφορίες είναι οι ίδιοι οι εντολοδόχοι της. Αυτοί δηλαδή που τις δίνουν τα πολύ όμορφα γραμμένα δελτία τύπου.

Και επειδή αναζητούν τρόπο να μας σταματήσουνε αναφέρω. Αναπαράγουμε ότι δημόσια έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια και ότι δημόσια έχει δεί το φώς της Δημοσιότητας.

ΥΓ. Ινδιάνος ανταποκριτής.

Άρθρο 5. ΤίμημαΤρόπος εξόφλησης

Το τίμημα συμφωνείται στο συνολικό ποσό των έντεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ(11.500€)πλέον του εκάστοτε αναλογούντος ΦΠΑ.

Ο τρόπος πληρωμής συμφωνείται ως ακολούθως:

Το προαναφερθέν ποσό μπορεί να αποδίδεται σταδιακά στον δεύτερο συμβαλλόμενο στο τέλος κάθε συμβατικού μήνα αφού θα αποδίδεται κάθε φορά η νόμιμη παρακράτηση του φόρου από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Για την είσπραξη της αμοιβής, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση τιμολόγιου παροχής υπηρεσιών για το ακαθάριστο μηνιαίο αντάλλαγμα από τον ΑΝΑΔΟΧΟ.

 

 

- Advertisement -spot_img
Tο protiekdosi.gr διατηρεί και επιλέγει τα σχόλια που θα δημοσιεύσει.Ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα σχόλια με ύβρεις αποδημοσιεύονται αυτόματα. Επίσης, όποια σχόλια είναι συκοφαντικά ή υβριστικά θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ