Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Στην κορυφή της ενημέρωσης η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ τον Αύγουστο σας ευχαριστούμε

Επικαιρότητα

Αγαπητοί μας αναγνώστες,

Πριν λίγους μήνες αρχές Μαρτίου του 2020 στο μέσο της πανδημίας του covid – 19 ξεκίνησε στο διαδίκτυο η εκδοτική προσπάθεια μιας ελεύθερης ηλεκτρονικής εφημερίδας. Ο εκδότης μας θεώρησε ότι ένα νέο μέσο, ένα μέσο που δεν χρωματίστηκε και δεν θα χρωματιστεί. Ένα μέσο που δεν φιμώθηκε, δεν εξυπηρέτησε και δεν θα εξυπηρετήσει ποτέ κανένα πολιτικό ή τοπικό παράγοντα έπρεπε να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι στο διαδίκτυο.

Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ μέσα στην πανδημία ήταν γεγονός.

«Η ουσία της είδησης είναι η αλήθεια»!

Στους έξι μήνες παρουσίας μας στο διαδίκτυο αποκαλύψαμε, κάναμε ρεπορτάζ, ενοχλήσαμε, υβριστήκαμε αλλά συνεχίσαμε στο όνειρο του εκδότη μας για σωστή, έγκυρη, και αποκαλυπτική ενημέρωση.

Κάθε ρεπορτάζ που βγάλαμε επιβεβαιωθήκαμε είτε από την κυβέρνηση, είτε από την τοπική κοινωνία. εργαστήκαμε,δεν φοβηθήκαμε τις απειλές και εργαζόμαστε με ήθος, συνέπεια, αξιοπρέπεια απέναντι στον αναγνώστη.

180.000 μοναδικοί χρήστες για τον μήνα Άυγουστο βάση της google είναι ένα νούμερο που μας γεμίζει ευθύνη και μας δίνει το έναυσμα για περισσότερη υπομονή, επιμονή στο ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις.

Όλοι εμείς στην μεγάλη οικογένεια της ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας και σας υποσχόμαστε να είμαστε εκεί που οι άλλοι είτε δεν θέλουν να είναι είτε κάνουν πως δεν βλέπουν, είτε γιατί δεν τους αφήνουν να βλέπουν

Εμείς είμαστε εδώ και βλέπουμε, καταγράφουμε και αποκαλύπτουμε.

Φιλικά

Κώνσταντίνος Πολυχρόνης

Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης

 

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ