24.7 C
Rhodes
Τρίτη, 4 Αυγούστου, 2020

TripAdvisor: Η καθαριότητα βασικό κριτήριο επιλογής καταλύματος

Επικαιρότητα

Η σιωπή των αιγών από τους υβριστές της Πρώτης Έκδοσης

Εξαφανίστηκαν δια μαγείας οι καλοπληρωμένοι συστηματικοί υβριστές που προσπαθούσαν απεγνωσμένα να διαψεύσουν την ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ κάθε φορά που αναρτούσε κρούσμα του Covid -19. Προσπαθούσαν οι...

Συζητούν πάλι για lockdown και sms!

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, που σήμερα άγγιξαν τα 110. Ήδη, η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να λάβει και...

Α. Καμπουράκης: Ο χειμώνας θα είναι πολύ βαρύς στη Ρόδο

Αντώνης Καμπουράκης: «Η λύση θα έρθει από τις δυνατότητες που υπάρχουν» Λίγο πριν ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης εμφανίστηκε αρκετά προβληματισμένος και αναφέρθηκε εκτενώς στην κατάσταση...

Nάσος Ρόγκας: Επιστρέφει με καθημερινή εκπομπή στον Notos 97,8

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος εκπομπών στο δικό σας αγαπημένο ραδιόφωνο, στην δική σας αγαπημένη ραδιοφωνική συχνότητα notos 97,8 έγραψε ο Νάσος Ρόγκας στο προσωπικό...

Ιζετ Siex: Παραδίδει μαθήματα φιλανθρωπίας ο Ρομπέν των Φτωχών

Παραδίδει μαθήματα φιλανθρωπίας ο Ρομπέν των Φτωχών Ιζετ Siex καθώς και η οικογένεια του, δεν λαμβάνει καμία συνδρομή, τον στηρίζουν οι συντοπίτες του και...

31χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος για κατοχή και διάθεση υλικού παιδικής πορνογραφίας

Σε δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω παραπέμφθηκε για την 11η Ιανουαρίου 2021, ένας 31χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος για κατοχή και διάθεση υλικού...

Tη νέα σουίτα εργαλείων «Travel Safe» λανσάρει η Tripadvisor προκειμένου να βοηθά τους καταναλωτές να εντοπίζουν πληροφορίες υγείας και ασφάλειας για να νιώθουν πιο ασφαλείς στις ταξιδιωτικές επιλογές τους.

Το «Travel Safe» είναι διαθέσιμο σε 49 αγορές όπου δραστηριοποιείται η Tripadvisor και σε περισσότερα από 13.850 καταλύματα τα οποία έχουν ήδη ενεργοποιήσει τα εργαλεία αυτά.

Σε πρόσφατη έρευνα της Tripadvisor εντοπίστηκαν τα εξής:

  • Πάνω από 9 στους 10 ταξιδιώτες δήλωσαν ότι ο πιο σημαντικός παράγοντας επιλογής καταλύματος είναι η καθαριότητα
  • Πάνω από 8 στους 10 δήλωσαν ότι η πιστοποίηση καθαριότητας και απολύμανσης είναι σημαντική για την πραγματοποίηση κράτησης.
  • Σχεδόν 8 στους 10 δήλωσαν ότι είναι σημαντικό να παρουσιάζεται δημοσίως η συμμόρφωση προς τα πρότυπα ασφαλείας των κυβερνήσεων.

Ειδικότερα, όσον αφορά το «Travel Safe», οι ταξιδιώτες ενημερώνονται για τα ακόλουθα:

  • Λίστες ελέγχου υγείας και ασφάλειας: Αξιοποιώντας την εξειδίκευση από οργανισμούς δημόσιας υγείας και ενώσεις βιομηχανιών σε όλο τον κόσμο, οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και εστιατορίων μπορούν να κοινοποιούν τα μέτρα ασφαλείας απευθείας στη σελίδα τους στην Tripadvisor. Αυτά περιλαμβάνουν διαδικασίες υγιεινής, οδηγίες για τη χρήση μάσκας, πολιτικές κοινωνικής αποστασιοποίησης κτλ.
  • Φίλτρο Αναζητήσεων: Ένα νέο φίλτρο επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν εύκολα τα ξενοδοχεία και εστιατόρια που εφαρμόζουν προληπτικά μέτρα ασφάλειας.
  • Κριτικές ταξιδιωτών: Μια νέα φόρμα κριτικής καλεί τους χρήστες να αξιολογούν τα μέτρα ασφαλείας και να κοινοποιούν τις εμπειρίες τους σε άλλους ταξιδιώτες.
  • Ερωτήσεις και Απαντήσεις με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης: Εάν οι χρήστες συνεχίζουν να έχουν απορίες, μπορούν να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας ή άλλο αντικείμενο.

Για τους ιδιοκτήτες: 

-Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να επιλέγουν τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζουν, έχοντας δωρεάν πρόσβαση στο checklist του κέντρου διαχείρισης της Tripadvisor.

-Το checklist δίνει επίσης της δυνατότητα στις επιχειρήσεις να υποβάλλουν μια περιγραφή των βημάτων που ακολουθούν για την προστασία των καταναλωτών, στην οποία περιλαμβάνονται συνδέσεις σε πληροφόρηση ασφαλείας στις ιστοσελίδες τους.

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here