Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Viva Wallet: Αυξάνει τα όρια ανέπαφων συναλλαγών

Επικαιρότητα

Σημειώνουμε οτι το σύνολο του προσωπικού εργάζεται αποκλειστικά από το σπίτι με τηλε-εργασία από τη Δευτέρα 16.03.2020 για τη μέγιστη ασφάλεια των ανθρώπων της.  Έτσι, εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία και υποστήριξη πελατών της Viva Wallet, στις 16 χώρες που δραστηριοποιείται στην Ευρώπη.

  1. Έχει ήδη ενεργοποιήσει από τις 23.03.2020 την αύξηση ορίου ανέπαφων συναλλαγών στα 50 σε όλα τα τερματικά της στην Ελλάδα. Αυτό έγινε και σε όλα τα τερματικά στις άλλες 5 χώρες, όπου επετράπη το συγκεκριμένο μέτρο: Πορτογαλία, Mάλτα και Ιρλανδία στα 50€, Πολωνία στα 100 PLN και στο Ηνωμένο Βασίλειο στα £45.
  1. Περιορίζει τη διάθεση όλων των τερματικών αποδοχής καρτών με πληκτρολόγιο.
  1. Εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα για τα Contactless τερματικά αποδοχής καρτών χωρίς πληκτρολόγιο, που απολυμαίνονται εύκολα μετά από κάθε χρήση.
  1. Διαθέτει, για όλες τις υπηρεσίες Delivery και Courier, το Mini Card Reader για ανέπαφες πληρωμές κατά την παράδοση της παραγγελίας.
  1. Δίνει τη δυνατότητα αποστολής ηλεκτρονικής απόδειξης (sms/email) σε όλα τα τερματικά αποδοχής καρτών της, ελαχιστοποιώντας την επαφή με τον πελάτη.
  1. Δημιουργεί την ειδική υπηρεσία «Ειδοποίηση Πληρωμής» που επιτρέπει την χρέωση καρτών σε ασφαλές περιβάλλον με ένα απλό email για όσους  δουλεύουν από το σπίτι με τηλε-εργασία.
  1. Δίνει δωρεάν όλα τα απαραίτητα εργαλεία χρέωσης καρτών σε 20+ δημοφιλείς έτοιμες πλατφόρμες e-commerce (Shopify, Woo-commerce κλπ) για να στηρίξει την ευκολότερη μετάβαση των εμπόρων στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

 

- Advertisement -

Τελευταιές Ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ