Σάββατο 27 Ιουνίου 2026
Ο Ένας την νύχτα και ο άλλος την ημέρα

Οι δύο άνδρες έχουν συναντηθεί και συνεργαστεί στο παρελθόν σε διάφορες χρονικές στιγμές, με πιο πρόσφατες τις αναφορές γύρω από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Ρόδο.

Ο Αντώνης Καμπουράκης σχολίασε δημόσια την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Ρόδο, εστιάζοντας στις προοπτικές υποδομών του νησιού. Ένα δελτίο τύπου το οποίο δεν βγήκε τυχαία. Αφού, ήδη είχε προγραμματιστεί συνάντηση.

Οι δύο άντρες τα είπαν, με τον Αντώνη Καμπουράκη να προσπαθεί να πείσει τον Πρωθυπουργό για ένα οριστικό  restart  μετά την ήττα του στις εκλογές.

Κάπου εκεί ήρθε και το λάθος. Ποιον έδωσε στον πρωθυπουργό ο Αντώνης Καμπουράκης; Πως αντέδρασε αυτός όταν το έμαθε; γιατί το έμαθε. Άλλωστε τίποτα κρυπτόν δεν μένει υπό τον ήλιο της Νέας Δημοκρατίας και ο Αντώνης Καμπουράκης έγινε μαύρο πανί.

Δικές μου πηγές λένε ότι ο Πρωθυπουργός δεν μάσησε…. Από την άλλη αυτός τον οποίο έδωσε έχει γίνει στην κυριολεξία έξαλλος.

Μην πάει το μυαλό σας στον Περιφερειάρχη… πρόκειται για άλλο πρόσωπο….εκτός της Ρόδου και μεγάλο στέλεχος…

Είτε νυν είτε πρώην……

Exit mobile version