Κούνησε το δάχτυλο, ο ανήθικος που ξαφνικά θυμήθηκε ότι έχει απέναντι του μαθητές, Ότι εκπροσωπεί έναν πολύ σοβαρό ρόλο αυτόν του πατέρα. Ξέχασε όμως ποιος είναι και τι έχει κάνει.Ξέχασε πώς κάθε Ροδίτης και Ροδίτισα ντρεπότανε για αυτόν που είναι δήμαρχος. Ξέχασε ότι πήρε την τοπική αυτοδιοίκηση και εκμηδένισε κάθε όρο της. Δεν πειράζει, θυμόμαστε εμείς κύριε Κολιάδη. Εσύ μπορεί να εξαφάνισες τα βίντεο της ντροπής του Δημοτικού Συμβουλίου παράνομα. Θυμόμαστε όλοι τι είσαι και τι εκπροσωπείς.
Αλήθεια κύριε Κολιάδη τα παιδιά σου, οι μαθητές των σχολείων που έχεις μούτρα να τους κοιτάς, παριστάνοντας ότι είσαι κάτι σπουδαίο και ξεχωριστό, πώς ένιωθαν ακούγοντας σε να διασύρεις οικογένειες, να ξεφτιλίζεις και δολοφονείς προσωπικότητες;
Οι συνάδελφοι σου οι δήμαρχοι νιώθουν καλά για σένα; Τα βίντεο του δημοτικού συμβουλίου τα έχουν δει;
Τα παιδιά σου που αναφέρεις συχνά πυκνά για να πουλήσεις πολιτική δεν ντράπηκαν για σένα που είσαι πατέρας τους, όταν σε άκουγαν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο να αποκαλείς αδερφή τον Αντώνη Καμπουράκη, Ναρκομανή, πως από την κόκα και την φάντα δεν μπορούσε να ξυπνήσει τα πρωινά να πάει στο δήμο της Ρόδου; Αναρωτήθηκες ποτέ σου πώς ένιωσαν τα παιδιά, η σύζυγός η οικογένεια του, όταν σε άκουγαν να μιλάς έτσι για τον άνθρωπο τους; Γύρισαν ποτέ τα παιδιά σου να σε κοιτάξουν στα μάτια και να σου πουν τι κάνεις εκεί ρε πατέρα; Η γυναίκα σου πως σε αντιμετώπιζε τα βράδια που γύρναγες σπίτι σου; Σου έδινε συγχαρητήρια; Την γυναίκα του Αντώνη Καμπουράκη, την αδερφή του, την ρώτησαν τα παιδιά σου και οι μαθητές πώς ένιωθαν από την δολοφονία που έκανες ο ίδιος στην προσωπικότητα του δικού τους ανθρώπου;
Εσύ μιλάς για ηθική ανήθικε γελωτοποιέ.
Παρουσίαζες τον Καμπουράκη στην κοινωνία ως ένα κλέφτη, απατεώνα. Σου έδωσε στέγη να μείνεις όταν δεν είχες που την κεφαλή κλέινεις, σε τάισε δωρεάν μέσα στο ξενοδοχείο του, σου έδινε λεφτά γιατί ήσουν άφραγκος. Τον Σιανίδη για να κάνει τα εγκαίνια του νέου καταστήματος παλιοψεύταρε στην Γλυφάδα ποιος τον πλήρωσε; Ο Αντώνης Καμπουράκης. Σε ποιον κόπηκε το τιμολόγιο; Στον Καμπουράκη.
Πορεύτηκες πόσα χρόνια με τον Τηλέμαχο Καμπούρη, ήσουν κολλητός του και τον έστησες στα πέντε μέτρα αποκαλώντας τον φίδι που σέρνετε. Κλέφτη, ρουφιάνο. Δεν σεβάστηκες ούτε την οικογένεια του.
Τον Τάσο Σπανό, του φώναζες σκασμός χωρίς να σέβεσαι τα χρόνια του και την πορεία του στην αυτοδιοίκηση.
Εμένα τον ίδιο σε συνέντευξη τύπου όταν αποκάλυψα ότι πήγες στο κρατητήριο. Έβριζες το παιδί μου μπροστά στους δημοσιογράφους. Για ποιου είδους ηθική μιλάς εσύ. Παράδειγμα προς αποφυγή είσαι.
Το δάχτυλο της ανηθικότητας σου θα το κουνάς αλλού. Στα κρυμμένα βίντεο της ντροπής και της αηδίας τα οποία σε έβαλε ο Οίκουτας να εξαφανίσεις γιατί είχες παραβεί τον μισό ποινικό κώδικά.
Δεν θα μιλάς εσύ, δεν έχεις κανένα δικαίωμα. Σου δίνω το λόγο μου. Μπορείς να με βρίζεις στα μικρόφωνα επειδή νιώθεις ασφάλεια που δεν είμαι εκεί. Να προσέχεις μην με δεις μπροστά σου.
Τα ίδια έκανες στην ΠΕΔ μπροστά σε όλους τους δημάρχους. Μου επιτέθηκες διασύροντας με μπροστά σε όλη την ΠΕΔ. Έλεγες φριχτά ψέματα απλά γιατί δεν επέτρεψες να σου απαντήσω.
Τα ίδια επανέλαβες στην ΠΕΔ για την Ρένα Παυλάκη.
Ο Χρόνος σου τελείωσε. Μηδενίστηκες και έμεινες στην ίδια τάξη.Σου δίνω προσωπικά τον λόγο μου ότι θα σε οδηγήσω στα δικαστήρια θα πληρώσεις ότι έχεις κάνει.
Εχθές, ένιωσες άντρας όταν με έβριζες στο μικρόφωνο. Ήταν η τελευταία σου φορά και αυτό στο υπόσχομαι. Ήδη έχω κινήσει όλη την διαδικασία. Στη χάρισα μια αλλά μυαλό δεν έβαλες.
Μπορεί κάποιος σε εκείνο το πάρκινγκ να στη χάρισε εγώ όχι.

